Nápojové automaty zmodernizují Vaši společnost

Nápojové automaty a přístroje na kávu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 7.4.2015 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Přemýšlíte, jak zvýšit komfort ve Vaší společnosti? Rádi byste snížili náklady na vodu? Chcete ovšem něco spolehlivého a alespoň trochu ekologického? Pořiďte do vaší společnosti nápojové automaty Waterlogic a zaměstnanci Vám budou opravdu vděční! A nejen oni! Nápojové automaty Waterlogic vynikají nejen dokonalým designem, ale i nejmodernějšími technologiemi nové generace. Díky tomu se Vám otevře opravdu mnoho nových možností a Vaše kanceláře tak budou útulnější a komfortnější. Věřte, že na práci Vašich zaměstnanců se to viditelně odrazí.

Nápojové automaty jako skvost

Pořízením nápojového automatu Waterlogic získáte opravdu mnoho.  Můžete se spolehnout na okamžité a hlavně trvalé snížení nákladů na vodu, jelikož nápojové automaty jsou připojeny na vodovodní řad. Zároveň jsou nápojové automaty zdrojem vody bez nutnosti skladování a objednávání barelů či PET lahví. Úložný prostor zaplněný těmito barely bude moci konečně efektivně využít! Kromě toho bude výrazně snížena ekologická stopa Vaší společnosti. Stop milionu vyhozených PET lahví!

Nápojové automaty Waterlogic splňují naprosto všechny hygienické normy, a to nejen díky UV lampě, která je zabudovaná v nádrži na vodu, ale i několikastupňové filtraci vody. K dispozici je Vám tak vždy naprosto čistá a přirozeně mineralizovaná voda. V nápojových automatech si můžete ovšem dopřát vodu nejen chlazenou a perlivou, ale také horkou a extra horkou k zalití například Vašeho oblíbeného čaje. Nápojové automaty Waterlogic jsou zkrátka dokonalým způsobem, jak vyřešit pitný režim ve Vaší kanceláři. Vybírat je můžete navíc podle počtu Vašich zaměstnanců a k dispozici jsou automaty vhodné již od dvaceti a více lidí. Pokud si nejste jistí, zdali jsou tyto nápojové automaty tím pravým pro Vás, má společnost Coffee Experts Czech Republic řešení. Nabízí totiž nezávazný zkušební provoz modelu přístroje Waterlogic dle Vašeho výběru. Tak na co ještě čekáte?

Témata: přístroje na vodu, kávovary, přístroje na kávu, kávovary do kanceláře | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2