Chorvatsko by měl navštívit každý

Dovolená Chorvatsko je pro trefa do černého
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 7.4.2015 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Víte, jaká letní destinace je pro Čechy typická? Chorvatsko! Že jste tam stále ještě nebyli? Je na čase tuto chybu rychle napravit. Dovolená v Chorvatsku Vás nezklame, to Vám garantujeme. Chorvatsko nabízí turistům nejen možnost relaxace na krásných plážích, ale i aktivní odpočinek v podobě horských vycházek, navštěvování památek a mnoha dalšího. Při dovolené v Chorvatsku si přijde na své zkrátka každý. Proč by se sem jinak vracelo tolik lidí?

Dovolená Chorvatsko je skvělou variantou nejen pro rodiče s dětmi, ale i pro zamilované páry, milovníky nočního života, či naopak milovníky přírody. Levné ubytování pro dovolenou v Chorvatsku můžete získat například s cestovní kanceláří Color Travel. Jedná se o českou cestovní kancelář, která nabízí svým klientům možnost vlastní dopravy a přesto zajištěné ubytování. Dovolená Chorvatsko bude s touto cestovní kanceláří ušitá přesně na míru Vašim požadavkům. Při nákupu ubytování můžete vybírat hned z několika krásných destinací, mezi které patří například:

• Istrie
  • Kvarner
  • Dalmácie
  • Či Plitvická jezera

Sám majitel cestovní kanceláře poté dodává:„Rozhodnete-li se strávit dovolenou v Chorvatsku, máme pro Vás širokou nabídku ubytovacích kapacit všech kategorií – privátní vily, hotely, pokoje a apartmány v soukromí, mobilhomy – to vše jak na celém pobřeží, tak na četných ostrovech.“ Cestovní kancelář Color Travel se o své zákazníky zkrátka umí postarat.

Pokud se tedy pro dovolenou v Chorvatsku rozhodnete, naplánujte si také nějaký pořádný výlet. Chorvatsko totiž nabízí krásná města s úzkými uličkami, trhy i kulturní památky. Krásnou přírodu pak můžete spatřit kromě Plitvických jezer také v Národním parku Krka, kde Vás uchvátí obrovské vodopády i místní muzea. Neváhejte a zarezervujte si své ubytování již nyní, čas se krátí a je opravdu o co stát!

Témata: dovolená chorvatsko, Léto v Chorvatsku, K moři do Chorvatska | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2