Spoločnosť Movilitas Consulting získala skupinu Naxxos Group (Inxites a Produmex)

Zadavatel: Marketwired, LP. | 7.11.2014

Strategická investícia rozširuje softvérové riešenia pre spoločnosti a malé a stredné podniky

COLUMBIA, MD a MANNHEIM, GERMANY--(Marketwired / Pressweb - Nov 5, 2014) - Movilitas Consulting dnes oznámila, že získala skupinu Naxxos Group, ktorá obsahuje spoločnosti Inxites a Produmex. Inxites je globálna služba SAP a poskytovateľ IT riešenia s hlavným sídlom v Belgicku. Spoločnosť Inxites vyvíja a zavádza inovatívne riešenia pre SAP Manufacturing Integration and Intelligence (SAP MII), SAP Auto-ID Infrastructure (AII), SAP Object Event Repository (SAP OER) a SAP Manufacturing Execution (SAP ME), serializáciu, riešenia zamerané proti podvrhom a na vysledovateľnosť. Produmex je certifikovaný partner SAP®, ktorý vyvíja softvérové riešenia na integráciu obchodných a prevádzkových procesov so širokými skúsenosťami v oblastiach ako je potravinársky priemysel, veda o živote, veľkoobchodná distribúcia a 3PL. Doplnkové moduly spoločnosti Produmex sú plne integrované do SAP Business One, ktoré predstavuje hlavné riešenie ERP pre malé a stredné spoločnosti.

Keďže je táto transakcia už dokončená, spoločnosť Movilitas rozšírila svoje služby a riešenia SAP pre výrobu, riešenia proti podvrhom a riešenia pre vysledovateľnosť. Okrem toho spoločnosť Produmex poskytuje spoločnosti Movilitas certifikované softvérové riešenie pre používateľov SAP Business One, ktorí sa zameriavajú na strategické segmenty priemyslu s požiadavkami dodávacieho reťazca a serializácie v malých a stredných podnikoch.

„Inxites a Produmex sú v spojení s Movilitas extrémne silné. Prinášajú dodatočné schopnosti, ktoré spojené s našimi cieľmi rastu pri posilnení našej ponuky hodnôt pre používateľov SAP“, oznámil Ross Young, generálny riaditeľ spoločnosti Movilitas. „Zlúčené schopnosti a zdroje spoločností Movilitas a Inxites budú poskytovať nové služby SAP a softvérové riešenia pre obchodných analytikov a posielanie správ manažmentu v celosvetovom meradle, riešenia pre integráciu a realizáciu výroby a riešenia proti podvrhom a pre vysledovatdeľnosť“.

„V spojení so spoločnosťou Produmex dokážeme rozšíriť našu ponuku hodnôt aj na používateľov SAP Business One v segmente malých a stredných podnikov tým, že im ponúkneme kompletný rozsah riešení správy skladových zásob a softvérových riešení serializácie“.

Kombinované softvérové portfólio spoločností bude obsahovať Inxites Verifier Suite (funkcia Track and Trace na SAP OER a AII), Veri95 (Výroba na SAP MII), Produmex PDMX Suite (SAP Business One), Movilizer (Mobilná platforma pre podniky) a Movilitas Automation Controller (Tla v podniku a integrácia zariadenia).

„Po úspešnom zvážení všetkých našich stanovísk sa ukázalo, že je spoločnosť Movilitas pre Inxites najlepšia. Spojením síl s týmto strategickým lídrom v danom obore dokážeme urýchliť našu víziu a rozšíriť našu infraštruktúru globalizácie, rozsah zdrojov a portfólio riešení“, povedal Kris Adriaenssens, zakladateľ spoločností Inxites a Produmex. „Produmexu Movilitas poskytne silný kanál pre našu službu a ponuku produktov a umožní nám zvýšiť podporu pre našich medzinárodných zákazníkov, keď sa pripravujeme na nasledujúcu fázu rastu.“

O spoločnosti Movilitas Consulting

Movilitas Consulting poskytuje koncový dodávací reťazec SAP, riešenia vysledovateľnosti a mobility. Riešenia Movilitas Consulting posilňujú zákaznícku kontrolu ich rozšíreného dodávacieho reťazca s celosvetovými nariadeniami a optimalizujú oblastné obchodné procesy, ktoré pomáhajú urýchliť tempo obchodného výkonu.

Viac informácií o spoločnosti Movilitas nájdete na webovej stránke www.movilitas.com.

SAP a SAPNetWeaver sú registrované obchodné známky spoločnosti SAP Germany. Všetky ostatné názvy sú registrované alebo neregistrované obchodné známky jednotlivých spoločností.

KONTAKTNÉ INFORMÁCIE

Kontakt na vydavateľa:

Tim Wills
Movilitas Consulting
410-312-6046
tim.wills@movilitas.com

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›