Prodeje, nákupy i správa činžovních domů. Rádi vám s nimi pomůžeme!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 6.9.2023 | Reality, bydlení

Na realitním trhu se může pohybovat poměrně dost velké množství specifických nemovitostí. Mezi nimi jsou rozhodně také činžovní domy. V rámci realitního trhu v hlavním městě Praze jsou přitom na výsadním postavení.

Umožňují totiž provozování cenově dostupného bydlení, což je velice specifická sorta služeb, o níž je opravdu enormní zájem. Naše společnost přitom dokáže nabídnout pomoc se všem, co se kolem činžovních domů může odehrávat.

Odhadneme vám tu nejlepší možnou cenu

Ať už se chystáte prodávat nebo nakupovat, tak odhad ceny může být jednou z největších komplikací. V rámci Prahy jsou totiž často rozdíly v cenách ohromné, ačkoliv nemovitosti mohou být vzdáleny jen několik minut chůze.

Díky dlouhé praxi, úspěšnému backgroundu firmy a také moderním postupům, jsou ale naši odborníci z happyhouserentals.com schopni odhadnout cenu lépe než kdokoliv jiný.

Možnosti nákupů i prodejů

U samotného odhadu ceny ale pochopitelně nic nekončí. Zcela naopak můžete na našich internetových stránkách, a ještě více u našich makléřů, najít možnosti investic do nemovitostí jako jsou právě činžovní domy. Pokud jste pak zcela naopak ti, kteří chtějí podobnou nemovitost prodávat, tak s vámi rádi vyjednáme vše důležité k tomu, aby se vám prodej podařil v co nejkratší době a za co nejpříznivějších podmínek.

Správa nemovitostí vám pomůže s provozem

Mimo samotných investic do těchto realit ale dokážeme nabídnout pomocnou ruku i s jejich provozováním. Takzvaná správa nemovitostí je službou, při níž se dostává realitní kancelář do pozice zodpovědných za naplnění a provoz nemovitosti. Přitom i veškeré problémy, které mohou vzniknout, jsou komplikací, kterou musíme vyřešit sami. Správa je tak ulehčením povinností a efektivní ochranou klienta v jednom.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484