Tip na bezpečnou skartaci dokumentů

Čas od času vznikne potřeba znehodnocení a bezpečného zlikvidování nejrůznějších dokumentů. Bezpečnost – ta by v tomto postupu měla hrát vždy nejdůležitější roli.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 6.1.2015 | Služby

Praha (Pressweb) - Je potřeba si uvědomit, že s našimi osobními údaji, ale i údaji našich klientů, věřitelů nebo třeba další citlivými daty je třeba zacházet opravdu s maximální pozorností. Kolikrát se stane, že je může někdo využít ve svůj prospěch. Hodně lidí, ale i firem se tak obává někomu svěřit něco, i když už na znehodnocení. Nutno říci, že zcela oprávněně. Pokud chcete mít naprostou jistotu, že žádná data ani údaje nebudou zneužity, doporučíme na provedení skartace na společnost Reisswolf.

Skartace veškerých dokumentů

Jejich specializací je právě bezpečná skartace dokumentů. Zajistí likvidaci papírových dokumentů, osobních průkazů, ale dokonce i datových nosičů. Činnost je nabízena po celé České republice a vyznačuje se komplexním charakterem. Znamená to, že se nemusíte prakticky o nic starat, Reisswolf zajistí celý proces, který začíná dopravou materiálů ke znehodnocení, dále potom samotnou skartací a vystavením certifikátu o provedené, bezpečné likvidaci a ekologickém naložení se vzniklým odpadem. Problém nepředstavuje ani skartace digitálních nosičů.

V portfoliu služeb i archivace dat

V portfoliu služeb společnosti najdete kromě skartace dokumentů a likvidaci dat i nabídku archivace dat. Můžete tak ušetřit finanční prostředky na personál, vybavení či prostory. Dosáhnete toho snadno, stačí využít služeb komerční spisovny, které představují externí archivaci dat. Uložení se vyznačuje dlouhodobým charakterem a vysokou bezpečností, je postupováno na profesionální úrovni.

Společnost Reisswolf může přijít vhod nejednomu podnikateli. Pokud i vy často řešíte otázky spojené se skartací dokumentů, případně s archivací dat, jedná se o tip, o kterém se vyplatí minimálně popřemýšlet!

Region: Středočeský kraj