Značkové kočárky s dárky zdarma

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 1.10.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Pokud čekáte dítě a potřebujete nakoupit výbavu, nebude v ní určitě chybět kočárek. Chcete-li si vybírat mezi značkovými kočárky a navíc při nákupu dostat dárek, navštivte eshop kocarky-tako.cz, kde si lze vybírat z širokého sortimentu kočárků značky Tako. V současné době běží také akce – při koupi libovolného kočárku dostanete zdarma dárky v hodnotě 1000 korun. Mezi dárky nechybí sluneční stříška v hodnotě 300 korun, pláštěnka v hodnotě 200 korun, moskytiéra v hodnotě 200 korun a taška na rukojeť v hodnotě 300 korun. Tako je značka mezi kočárky známá pro svůj moderní design, praktické a bytelné zpracování a také vysokou kvalitu. Vybírat můžete kočárky Tako sportovní, pro dvojčata, golfové hole i kombinované kočárky. Všechny kočárky této značky jsou vyrobeny pro maximální komfort a bezpečí dítěte.

Kromě toho ale v eshopu kocarky-tako.cz můžete najít také praktické manuály ke stažení k modelům kočárků. Sortiment pak potěší také dalšími výrobky pro děti, jako jsou autosedačky, houpačky, fusaky sáňky na zimní období nebo třeba náhradní díly na kočárky. Kromě toho ale můžete udělat radost malým slečnám také kočárky pro panenky, které tento eshop prodává. Dětské kočárky pro panenky z nabídky kocarky-tako.cz jsou designem téměř k nerozeznání od skutečného kočárku a některé jsou napodobeninou reálného kočárku značky Tako.

Kočárky je možno si nechat zaslat prostřednictvím kurýrní služby PPL nebo GP či přes Českou poštu, pokud celková zásilka váží do třiceti kilogramů.

Témata: kočárky Tako

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov