Hledáte pohodlné, designové židle, které se budou hodit všude?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 6.11.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Najít tu správnou židli, na které se bude sedět pohodlně jak u jídelního stolu, tak i u toho pracovního a z které vás nebudou bolet záda, nemusí být snadné. Je tu ale jedno univerzální řešení.

Jsou jím židle Vitra, které skvěle využijete jak v jídelním koutě, tak i k psacímu nebo PC stolu, ale klidně o do dětského pokoje nebo na terasu. Jsou totiž vyrobeny z odolných materiálů, které jsou současně lehké, což dělá židle Vitra velice lehkými na přenášení. Nepůsobí vůbec těžkopádně, spíše naopak prostor příjemně odlehčují. Nemusíte se je bát nechat ani venku, takže mohou dobře sloužit jako nábytek k posezení na balkoně nebo terase. Tím ale výčet jejich předností nekončí. Bát se totiž nemusíte ani údržby, která je velmi snadná. Stačí židli otřít vlhkým hadříkem a jsou jako nové.

Židle Vitra – osvědčený design

Pokud by se vám zdálo, že židle Vitra vypadají moderně a současně také retro, máte v obou případech pravdu. Mají totiž aktuálně nesmírně moderní nadčasový design, který se stal módní ikonou. Mají totiž dlouhou tradici a to už od 50. let dvacátého století.

Co se designu židlí Vitra týče, jejich tvar je dokonale přizpůsoben pro pohodlné sezení. Mají plastový sedák, který je vyveden v mnoha různých barevných odstínech a díky univerzálnímu designu se židle hodí prakticky do jakéhokoli interiéru, ať už do moderního až minimalistického nebo retro. Vybírat lze z židlí, které mají jen sedátko nebo také tvarované boční opěrky.

Z čeho jsou židle Vitra vyrobeny?

Standardním materiálem pro výrobu židlí Vitra je polypropylen, z něhož jsou vyrobeny sedáky židlí. Díky tomuto materiálu jsou příjemně hladké na dotek, snadné na údržbu a lehké na přenášení. Nohy židlí jsou pak většinou kovové, ale může se jednat také o kombinaci kovu a dřeva, což dává židlím stabilitu.

Pokud tedy hledáte židle, které odolají i náročným podmínkám venkovního prostředí, ale stejně univerzálně je můžete použít k jídelnímu stolu nebo pro dlouhodobou práci u počítače, jsou židle Vitra ty pravé.

Témata: designové židle, židle Vitra

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz