Vše pro sportovní vybavení na auto

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 12.12.2013 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Každý, kdo holduje sportům a chce se jim skutečně věnovat, potřebuje mít správné vybavení a prostor pro tyto sporty. Někteří jsou nadšenci do cyklistiky, někteří rádi v létě jezdí na vodu. Jedno ovšem mají sportovní nadšenci společné. Rádi se sportům věnují nejenom o víkendech za humny domova, ale také na dovolených a výletech mimo domácí hroudu. Pokud také patříte mezi tyto milovníky sportů, poradíme vám, co si můžete pořídit, abyste mohli za sportem vyrazit kdykoli a kamkoli bez omezení.

Cyklistika se rozmohla i u nás ve velkém měřítku a každou chvíli je vidět na silnicích auto s koly na střeše nebo na tažném zařízení. Je ovšem střecha jediným možným řešením pro převoz jízdních kole autem? Samozřejmě že není. Například střešní nosiče kol Thule samy nabízejí tři různé možnosti uchycení kol na autě.

První možností jsou již zmíněné nosiče na střechu. Potřebujete k tomu mít samozřejmě na střeše auta střešní nosič, ke kterému pak dokoupíte potřebný počet nosičů kol. Jeden nosič pojme jedno jízdní kolo. Druhou alternativou jsou nosiče k uchycení na tažné zařízení. Tato alternativa je pro mnohé nejpřijatelnější, protože kola jsou pevně uchycena za autem, takže se tak výrazně nezvyšuje spotřeba. U nosičů na tažné zařízení je ale většinou potřeba předělat elektroinstalaci zadních světel a také pořídit druhou poznávací značku. Poslední alternativou pro převoz kol mohou být nosiče na zadní dveře, které jsou univerzálním řešením na auta se správně tvarovanou zadní částí, protože není nutné mít na autě střešní nosič i tažné zařízení.

Mezi další oblíbené letní sporty patří ty vodní. Za vodními sporty ale musíte cestovat s člunem, najít si například vhodnou řeku k sjíždění. Thule nabízí také nosiče pro vodní sporty, právě pro čluny, kajaky a jiné vybavení pro vodní sporty.

Témata: nosiče na střechu

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov