Levné opravy laku – jde to?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 19.9.2013 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Jakýchkoli nutných oprav na autě se člověk většinou dost děsí. Znamenají totiž nežádoucí výdaje. Snažíme se proto jezdit opatrně, o auto se starat, pravidelně ho servisovat, ale přesto jsou okolnosti, které neovlivníme, a mohou nám způsobit nepříjemné výdaje v podobě nutné opravy laku. Stačí, aby se o vás na parkovišti otřel jiný vůz, nebo do vás neopatrný řidič strčil, špatně zacouváte do garáže, projedete příliš blízko dlouhých větví keřů, nebo jen nepřeje vašemu autu počasí a spustí na něj kroupy. Oprava laku je pak často nevyhnutelná.

Opravy laků probíhají různými způsoby, ale i malé poškození může zapříčinit potřebu přelakovat celý karosářský díl. Pokud by se tedy našel způsob, jak lak opravit skutečně pouze lokálně, v místě jeho poškození, bylo by to ideální. Existuje ale takový způsob? Tyto opravy laku provádějí v autolakovně Praha a nazývají se expresní opravy laků.

Oprava probíhá pouhým lokálním přestřikem, takzvanou metodou Paint Fix Pro. Lak je na daném místě auta opravený během chvíle, do dvou hodin můžete mít auto opět jako nové. Klidně tedy můžete ráno dát auto do lakovny a odpoledne si ho vyzvednout hotové, nebo si v průběhu opravy  vyřídit potřebné věci. Barvy jsou přitom trvanlivé a dané místo je přestříkané naprosto totožným odstínem, který máte na zbytku auta. Díky kratšímu času nutnému k opravě laku máte také jistotu toho, že zaplatíte méně, než při běžném přelakování celého kusu. Už se nemusíte bát nechat si opravit i drobnější poškození, nad kterými byste jinak raději mávli rukou, protože by vás stály příliš peněz. Tento systém pro opravu laku je vhodný pro škrábance, drobná poškození laku nebo rýhy, jejichž příčiny mohou být nejrůznější.

Témata: opravy laků

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz