Jazykové služby pro osobní i firemní účely

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 27.6.2013 | Služby

Praha (Pressweb) - Ne každý má dostatečné dovednosti a schopnosti, aby zvládl používat některý světový jazyk na takové úrovni, která je potřeba ve sféře podnikání, obchodu nebo služeb. Nikdo totiž nemůže pokrýt všechny světové jazyky na profesionální úrovni v mluvené i psané formě. Proto jsou tu také k dispozici firmy nabízející jazykové služby typu překlady nebo tlumočení.

V závislosti na tom, s jakými zeměmi firma obchoduje, je možné, že budou stačit některé základní jazyky, jako je například němčina. Kupříkladu překlady němčiny tak lze ještě teoreticky zvládnout v rámci možností firmy. Je to běžnější jazyk, který nezřídka bývá předpokladem pro přijetí zaměstnanců do firmy, takže lze očekávat, že je možné pověřit překlady a tlumočením zástupce z vlastních řad. Je ovšem otázkou, na jaké úrovni jsou jednak znalosti vybraného jedince a také jaká úroveň je nutná pro překlady či tlumočení.

Odbornost a specifická jazyková odvětví

Největším oříškem standardně bývají odborné překlady. Obecná úroveň jazyka může být zvládnuta, ovšem specifické tematické okruhy, jako je strojírenství, svařování, nátěrové hmoty, právnická terminologie nebo ekonomické oblasti ovládá menší množství lidí, ještě navíc, aby po gramatické a stylistické stránce byl jazyk použit správně. Proto jsou agentury a firmy nabízející jazykové služby velice žádané. Především pak pro méně rozšířené jazykové skupiny. Globální obchodování přitom vyžaduje také jazykové zaměření na specifické světové trhy. Asijské, balkánské, severské, evropské nebo východní jazyky jsou doménou jen málokteré firmy. Nabízí je například Chicory.cz v použití pro technické, odborné, soudní nebo právní překlady, tlumočení a korektury.

I pro jazykové služby je tedy nutné si najít spolehlivé certifikované subdodavatele, kteří zajistí kvalitní služby.

Témata: překlady, tlumočení

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz