Móda gelových nehtů

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 10.7.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Gelové nehty jsou módním hitem posledních let. Nahrazují původní krátké a lámavé nehty, které nepůsobí estetickým dojmem. Aplikaci gelových nehtů provádějí speciální salony a studia. Je ale také možno si vybavení na modeláž nehtů koupit a nehty si tvarovat doma. Veškeré vybavení potřebné k nehtové modeláži prodává obchod nehtyprofi.cz, který je výhradním dovozcem německé značky She-Nail pro Českou a Slovenskou republiku. V sortimentu najdete profesionální i poloprofesionální vybavení a pomůcky pro tvarování a zdobení nehtů.

Základem pro gelové nehty jsou podkladové a tvarovací gely, uv lampa, pilníky, bruska, štětce, lepidla, laky také leštičky. To vše jsou položky, které najdete v obchodě nehtyprofi.cz. Lze ale zakoupit také celou základní sadu vcelku jako hotové nehtové studio. Internetový obchod je odnoží kamenného obchodu, který sídlí v Ostravě. Při nákupu je tak možný i osobní odběr na adrese prodejny.

Péče o gelové nehty

V případě, že si necháte gelové nehty vymodelovat a chcete, aby vám vydržely krásné co nejdéle, dodržujte jednoduchá pravidla. Pokud budete ulízet nebo dělat jinou manuální práci, používejte raději rukavice. U sportovních aktivit dávejte zvýšený pozor, abyste nehty nezlomily. Nehty se nedoporučuje po dlouhou dobu namáčet do vody. Úpravy tvaru nehtů nebo drobných poškození provádějte pomocí velice jemného pilníku. Větší úrazy nehtu raději řešte u své manikérky. Gelové nehty je dobré jednou za čas přetřít bezbarvým lakem a obnovit tak jejich lesk. Pro udržení estetické hodnoty je dobré pravidelně hydratovat kůži na rukou a v okolí nehtových lůžek.

Témata: gelové nehty, Móda

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz