Důvody pro montovanou dřevostavbu

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 27.3.2013 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Bydlet ve vlastním domě je snem mnoha lidí. Ne každému se ale takový sen vyplní kvůli náročné finanční stránce. Postavit klasickou zděnou stavbu trvá velmi dlouho, je třeba ji nechat vyzrát přes zimu, materiály jsou nákladné a celkově tak zděný dům vyjde draho.

Přednosti dřevostaveb

V porovnání s klasickým zděným domem jsou dřevostavby na klíč především výrazně cenově výhodnější, což je dáno hlavně rychlým způsobem výstavby, který nepřesáhne půl roku.

A jak je to v dřevěných domech s teplem a izolací? Mnoho lidí se stále bojí, že v dřevěných montovaných domech se neudrží teplo tak dlouho, jako v cihlových stavbách. Montované rodinné domy se staví s velkým množstvím izolace, která zajistí dostatečnou tepelnou pohodu. Velkou výhodou je, že se dřevostavba velmi rychle vyhřeje, izolace pak udrží teplo uvnitř. Při správně zvolené izolaci lze zajistit nízké budoucí náklady na vytápění takového domu a to až do úrovně pasivního domu. Dřevěné montované domy jsou také ekologickým řešením. Díky použití přírodních materiálů nezatěžují přírodu. Pokud jde o životnost montovaného domu, je naprosto stejná, jako životnost zděných staveb, tedy zhruba garantovaných sto let.

Projekty dřevostaveb

Standardně si lze vybrat z katalogu dřevostaveb. Již vypracované projekty nabízejí levné řešení pro vlastní dům. Nyní lze získat rodinný dům na klíč již do jednoho milionu i s projektem. U drevostavbybrno.cz se jedná o bungalovy Economy. Je ale možno zpracovat také vlastní individuální projekty, za které je ale potřeba o něco připlatit. V přehledném a podrobném ceníku montovaných rodinných domů jsou pak vždy rozepsány ceny za hrubou stavbu, za stavbu na dokončení a kompletní stavbu na klíč, do které je možné se prakticky ihned po dokončení nastěhovat.

Témata: dřevostavby

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz