Uskladnění věcí na autě: když potřebujete víc místa

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 10.3.2013 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Není ničím neobvyklým, když jednou za čas své auto potřebujete využít také jinak, než jako osobní dopravní prostředek, kterým cestujete do práce a domů. Vyskytnou se občas akutní situace, kdy je potřeba například převézt skříň, natlačit do auta ze tři jízdní kola nebo třeba přepravit jiné sportovní vybavení. Může se to stát, i když třeba sami nesportujete, ale rozhodnete se vyrazit na dovolenou s přáteli, kteří jsou vášniví cyklisté, a vy jediní máte vhodné auto, kam se všichni vlezete. Jak to ale provést, abyste uvezli pět lidí a pět kol? Nemožné, pokud k tomu nemáte to správné vybavení.

Řeč je samozřejmě o venkovním příslušenství auta, které začíná buď u střešních nosičů, nebo tažného zařízení. Od nich se to všechno odvíjí.

S čím se můžeme setkat určitě nejčastěji, jsou nosiče lyží. Je to drobný doplněk, s kterým můžeme s klidnou hlavou vyrazit na hory nestísněni v autě, ani když je plně obsazené. Lyže nebo snowboardová prkna se sice do auta vlezou, když sklopíte aspoň jednu zadní sedačku, ovšem na zpáteční cestě jsou celé od sněhu, který vám v autě roztaje, a máte uvnitř mokro. Alternativou jsou pak strešné boxy, které slouží stejnému účelu, ovšem s tím, že lyže jsou chráněné. Navíc je velkou výhodou střešních boxů i možnost dalšího využití, třeba k přepravě zavazadel.

Za cyklistikou

K letním měsícům patří cyklistika a k cyklistice je zapotřebí kol. Často se ovšem vyráží přímo na cyklisticky laděnou dovolenou a pak je nutné kola nějakým způsobem přepravit. K tomu se nabízí nosiče bicyklov, u kterých si lze vybrat, jestli půjdou na střechu nebo za auto. To znamená, že se přichycují na střešní nosič nebo na tažné zařízení. Na střechu se dá upevnit buď celé kolo, nebo je u některých nosičů potřeba odmontovat přední kolo. V obou případech je ale nutné počítat s větší výškou při jízdě. Za autem na druhou stranu můžete kola upevnit vcelku, ale zato bývá nutné instalovat náhradní zadní světla, protože zadní nosiče kol většinou stíní zadní světla auta.

Témata: nosiče kol na střechu

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz