Stylové tabákové výrobky

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 1.7.2012 | Potraviny, tabák

Praha (Pressweb) - Dýmka jako nástroj kouření má velice dlouhou historii. První značky se začaly objevovat před více než sto lety. I v dnešní době představují důležitou součást tabákového průmyslu, byť výrazně prestižnější než jsou klasické cigarety. Je to dáno především cenami tabákových výrobků spojených s dýmkami. Kdo si chce koupit skutečně kvalitní dýmku, sahá po osvědčených značkách právě s mnohaletou historií. Internetový obchod etrafika.cz je prodejcem těchto prestižních značek doutníků, dýmek i jiných tabákových výrobků. Mezi značkové dýmky nabízené obchodem, které mají dlouholetou tradici, patří zejména dýmky Stanwell nebo dýmky Vauen. K dýmkám pak etrafika.cz nabízí také veškerý sortiment doplňků, včetně dusátek, stojánků, zapalovačů, víček, speciálních popelníků, dýmkových tabáků a mnoho dalšího.

Kromě dýmek jsou samozřejmě v obchodě etrafika.cz také doutníky prémiové kvality. Rovněž k doutníkům je v obchodě k mání široký sortiment doplňujícího zboží. Pro vášnivé kuřáky doutníků, kteří si chtějí stylově nosit doutníky s sebou na cestách, jsou k dostání velice luxusní humidory.

Obchod etrafika.cz poskytuje kromě prodeje tabákových výrobků také služby a to zejména opravy, čistění a repase dýmek. Cena se vždy pohybuje podle typu opravy. Zároveň také etrafika.cz může sloužit jako užitečný zdroj informací o tabáku, dýmkách a doutnících. V sekci poradna pak všichni zájemci najdou rady týkající se správného zacházení, parametrů či skladování tabáku a tabákových výrobků.

Témata: dýmky, humidory, tabák

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz