Soutěž s obchodem s dárky – drobnosti a vtipné dárky, které potěší

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 23.7.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Vánoce, narozeniny nebo svátky. To všechno a ještě spousta dalších jsou příležitosti, ke kterým se někdy hodí koupit nějakou tu vtipnou hloupost, která pobaví, ale udělá také radost. Na stránkách eshopu obchod-s-darky.cz najdete nekonečnou inspiraci právě na takové dárky. Můžete si vybírat z kategorií pro muže, pro ženy, do domu a na zahradu, do auta, ale třeba také z oblečení nebo kancelářských doplňků. Pokud máte zacíleno na netradiční dárky, které by opravdu nikdo při rozbalování nečekal, najdete je v tomto obchodě. Nyní můžete navíc soutěžit o dárky zdarma. Stačí se stát fanoušky na Facebookových stránek eshopu a každý měsíc čekat na slosování, v kterém můžete právě vy vyhrát dárek ze sortimentu eshopu.

V eshopu obchod-s-darky.cz najdete široký sortiment zboží od těch levnějších drobností, vtipných dárků, originálních designových předmětů až po dražší zážitkové dárky, jako jsou kurzy snowkittingu nebo vlastní karikatura.

Pokud sháníte originální dárek k narozeninám, můžete si z nabídky eshopu i doplňky k počítači, mobilnímu telefonu nebo tabletu. V nabídce najdete různě stylizované myši, silikonovou klávesnici, nebo chladící podložky.
Dopravu můžete vybírat buď kurýrní službou za 79,- Kč nebo dobírkou za 129,- Kč. Při nákupu nad 2000,- Kč máte dopravu zdarma. Doba doručení se pohybuje mezi jedním a dvěma dny.

Zboží, které je dostupné skladem je možné zakoupit také přímo v kamenné prodejně v Praze 3 na Žižkově. Více informací a zajímavé tipy na dárky najdete na adrese obchod-s-darky.cz.

Témata: dárky

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz