Knihkupectví Beletrie

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 26.7.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Pro nákup knih je možno zajít buď do klasického kamenného knihkupectví, kde si lze knihy prolistovat a zjistit, zda vámi zvolené tituly budou vyhovovat vašim požadavkům. Druhou možností, která je ovšem stále využívanější je nákup knih na internetu. Internetové knihkupectví totiž často nabízí výhodnější ceny, než běžné obchody. Knihkupectví Beletrie.eu nabízí veškerý sortiment žánrů českých i zahraničních titulů. Všechny knihy si je možno přehledně třídit podle žánrů. Pokud hledáte novinky, najdete je ve speciální sekci, takže žádné nově vydané tituly vám neuniknou.
Beletrie.eu vyniká velice nízkým poštovným, které nepřesáhne 100 Kč. Při nákupu nad 3000 Kč je dokonce poštovné zcela zdarma. Proto se vyplatí nakupovat ve větším objemu. V knihkupectví jsou připraveny i knihy z žánru military, čili s vojenskou tématikou, které nadchnou zejména mužskou část populace. Vybrané knihy jsou vždy zatříděny do zvláštních sekcí, kde bývají ke koupi za nižší cenu. Jedná se o kategorie Knihy v akci a Levné knihy. Žánry knih v této sekci jsou různorodé od dobrodružství až po thrillery.
Kromě klasických knih prodává knihkupectví Beletrie také audioknihy a kalendáře. V sortimentu ovšem najdete také levné filmy na DVD a počítačové i deskové hry. I v knihkupectví se tak dá nakoupit sortiment, který ocení méně náruživí čtenáři. Knihkupectví Beletrie může nabízet nižší ceny díky tomu, že funguje čistě na bázi internetového obchodu. Nemá odběrní místo, pouze sklady, které jsou umístěny v Praze. Veškeré knihy je kromě klasického objednávání online možno objednávat také telefonicky, což většina eshopů neumožňuje.
Pro stálé zájemce má také Beletrie.eu připravenu službu hlídacího psa, s kterou si můžete na email nechat zasílat novinky jako je změna ceny či hodnocení vaší vybrané knihy nebo celkově o novém zboží v nabídce.

Témata: knihy

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz