Penzion Baltazar – Domy s Duší

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 26.7.2012 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Projekt Domy s duší má jednoduchý cíl. Nabídnout veřejnosti jedinečné ubytování s atmosférou. V současné době jsou v projektu tři domy, v Telči, Mikulově a Českém Krumlově. Města jsou volena tak, aby měla dostatečně malebné pozadí a skýtala historické zázemí v krásné přírodě. Penzion Mikulov je umístěn ve zrekonstruovaném historickém domě v bývalé židovské čtvrti města. Jeho okolí je tvořeno uličkami se starými židovskými domy, což dodává penzionu na charakteru. Pro ubytování Mikulov si nelze vybrat lepší objekt, pokud si rádi vychutnáte originální atmosféru tepla a komfortu, která vznikne zkombinováním moderního vybavení a původních zrekonstruovaných prostor domu, jehož historie sahá až do 19. století.

Podobně jsou situovány i další objekty projektu Domy s duší. Penzion v Českém Krumlově spojuje luxusní ubytování v historickém objektu s nadstandardním komfortem moderní doby a to v opravené renesanční budově v centru města s původními sklepy a okrasnou zahradou.

Telč je sám o sobě významnou památkou a na jeho známém historickém náměstí najdete třetí z domů s duší. Penzion v Telči opět spojuje historii se současností pro maximální pohodlí návštěvníků.

Pokud se chystáte do jednoho z těchto měst – Telče, Mikulova nebo Českého Krumlova, zkuste si zamluvit ubytování v penzionu Baltazar v Mikulově, Chornitzerově domě v Telči nebo v Apartmánech Athanor v Českém Krumlově.

Více se dozvíte přímo na stránkách domysdusi.cz nebo na jednotlivých stránkách penzionů www.apartmanyathanor.cz, www.pensionbaltazar.cz nebo chornitzeruvdum.cz.

Témata: ubytování, Mikulov, Český Krumlov, Telč

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov