Náhradní díly na osobní automobily – levně i značkově

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 8.7.2012 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Investice do automobilu jsou nekonečný proces. Nákup auta je pouze začátek. Je třeba si jednoznačně uvědomit, že s vlastnictvím vozu se pojí také placením povinného ručení, tankováním v dnešní době drahého paliva, ale také pravidelnými kontrolami ve stanicích technické kontroly a dále neočekávanými investicemi v podobě oprav.

U nových aut je sice procento nutných oprav menší, než u těch starších, ale zase jsou háklivější na poruchy elektroniky, které jsou u starých aut minimální, neboť na nich není elektronika tolik protkána systémem auta. Existují značky, u kterých jsou standardně náhradní díly
levnější nebo naopak dražší než u jiných značek. Je obecně známo, že díly na česká auta, případně německá auta nebo americká auta, jako náhradní díly Ford, nejsou natolik drahá, jako například díly na japonská auta.

Nové autodíly
vám obstarává servis, do kterého auto zavezete. Technici si ale mohou za díly přirážet, a vy jako koncový zákazník vlastně nemáte konkrétní představu, kolik za co platíte. Pak je ale ještě druhá varianta, že si díly nakoupíte sami – kamenných i internetových prodejen je dostatek a nabízejí často levnější náhradní díly. Eshop Carsshop.cz je dodavatelem značkových náhradních dílů na osobní i nákladní vozy. Veškeré díly, které tento eshop nabízí jsou nové a nepoužité. V žádném případě se tak nejedná o díly z druhé ruky. Lze si ale vybrat, zda se bude jednat o díly značkové a tedy logicky dražší nebo o díly jiných méně známých, ale přesto kvalitních výrobců.

Díly a součástky eshop Carsshop dodává prostřednictvím zásilkové služby PPL nebo přes Českou poštu až k vám domů. Při nákupu dílů nad 5000,- Kč je doprava zdarma. Díly si lze v eshopu přehledně vybírat podle značky aut, pro která jsou určena.

Témata: náhradní díly na osobní automobily

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov