Profesionální hasičské vybavení

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 10.9.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Eshopů se zaměřením na hasičské vybavení není velké množství. Eshop Hasimehrou.cz patří mezi těch několik. Hasimehrou.cz oceňuje práci hasičů a hasičských sborů a tak nabízí také slevu ve výši 5 % pro obce a hasičské sbory na vybraný sortiment při nákupu nad 6000 korun. V nabídce eshopu najdete veškeré vybavení jak pro profesionální, tak i pro dobrovolné hasiče. Kvalitní hasičské vybavení je základním stavebním kamenem práce hasičských sborů. V sortimentu tak najdete profesionální proudnice – vysokotlaké nástavce na hadice, kterými má protékat velké množství vody silným proudem. Dále se v eshopu Hasimehrou.cz dají koupit veškeré potřebné požární ventilátory, které slouží k odvětrávání zakouřených prostor, ale také tu najdete pěnotvorná zařízení a nástavce na hadice.

Mezi potřebné vybavení hasičů patří také výstražné majáky na auta. I tyto majáky jsou součástí nabídky prodejny Hasimehrou.cz. Objednávky na eshopu Hasimehrou.cz lze hradit buď převodem z účtu, nebo na dobírku. Ceny dopravy se liší v závislosti na hmotnosti výsledného objednávaného zboží.

Za každý nákup získává kupující slevy v podobě kreditů, kdy každý kredit má hodnotu jedné koruny. Čím více nákupů tedy uskutečníte, tím vyšší hodnotu slevy získáte.

Hasimehrou.cz nemá výdejní místo a je tak výhradně internetovým obchodem, nelze si zboží vyzvednout na kamenné prodejně ani ve skladu. Nákup lze uskutečnit pouze prostřednictvím přepravců. Objednávky lze ale uskutečňovat také telefonicky, nejen přes nákupní košík na stránkách. Své oblíbené produkty je možno sledovat a nechat si aktuální změny cen zasílat emailem.

Témata: hasičské vybavení, majáky na auta

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov