Knihy nebo e-knihy

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 1.10.2012 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Ačkoli je čtení jako koníček stále na vrcholu žebříčku, knihy samotné v současné době změnily svou podobu a pomalu se přetvářejí do formátu, který je pro mnohé praktičtější, zejména na cesty. Jedná se samozřejmě o elektronické knihy, které je možno nahrát do libovolné čtečky a následně jimi prostřednictvím tohoto moderního zařízení listovat. Jaké jsou ale výhody elektronických knihy a čteček? Bezpochyby se jedná především o skladnost. Pokud jste si s sebou ještě před nástupem čteček a eknih chtěli vzít na dovolenou třeba ze pět knížek, zabraly vám půlku zavazadla. V současnosti ale můžete eknihy nahrát do jednoho velice skladného zařízení, které pojme třeba padesát knih. Některé e-knihy jsou dostupné i zdarma, ale pokud máte zájem o konkrétní tituly, které jen tak z internetu stáhnout nejdou? Pak přicházejí na řadu internetová knihkupectví, která se specializují na prodej elektronických knih. Jedním z takových knihkupectví je také elibellus.com. Najdete tu odbornou literaturu, světovou literaturu ale také tu českou, beletrii, knížky pro mládež a děti, ale také se tu dají stáhnout elektronické knihy zdarma. Ty placené jsou v porovnání s klasickými papírovými knihami výrazně levnější, takže ušetříte řádově i stovky korun. Knihy můžete stahovat ve formátu PDF nebo ePUB. Vybrané knihy jsou chráněny DRM ochranou. Nakupovat mohou na elibellus.com jen registrovaní uživatelé, kteří po nákupu a zaplacení knihy budou moci titul stáhnout a to i opakovaně ze své knihovny po přihlášení. Při nákupu knihy chráněné DRM ochranou je třeba nainstalovat na počítač speciální program pro otevření knihy. Nákupy jsou tak velice jednoduché a přehledné. Knihy zdarma můžete stahovat rovnou a to i bez přihlášení.

Témata: knihy, e-knihy

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov