Pořiďte si kvalitní volejbalový míč

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 6.1.2014 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Volejbalový míč patří do standardní výbavy každého volejbalisty. Ačkoliv vám na trénink v hale míč často půjčí, nemůžete si být jisti jeho kvalitou. Navíc pokud chcete trénovat i sami doma nebo venku na hřišti u vašeho sídliště, bez míče se opravdu neobejdete. Pro jeho koupi doporučujeme obchod se sportovním vybavením Cvrčeksport.cz.

V nabídce najdete volejbalové míče od několika výrobců. Z těch nejlepších bychom rádi zmínili Gala, Mikasa nebo Molten. Gala je osvědčená značka, jejíž míče se hodí na hřiště i do sportovní haly. Při výběru se zaměřte na materiál. Například pokud si koupíte kožený míč, určitě s ním nechoďte hrát ven, jelikož by se mohl namočit a následně snadno poškodit.

Míče se skládají z několika panelu. Zatímco ty klasické mají 18, ty využívající nové technologie pouze 8 nebo 10. Na kvalitě jim to ale rozhodně neubírá. U volejbalového míče je potřeba zaměřit se nejen na kvalitu materiálů, ale také na velikost. Dalším důležitým faktorem je jeho nafouknutí. Přefouknutý nebo naopak nedofouknutý míč vám bude velmi špatně létat přes síť.

Témata: sportovní vybavení, volejbalový míč | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854