Jaká je nová série CoolniSE?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.11.2019 | Potraviny, tabák

Elektronické cigarety se v poslední době těší stále větší popularitě. Může za ti skutečnost, že kouření je díky nim daleko chutnější a zároveň i levnější. Elektronické cigarety zkrátka přináší celou řadu výhod, které určitě nelze přehlížet. Na zájem lidí reagují i výrobci, kteří se doslova předhání v tom, který z nich vám dokáže nabídnout něco lepšího, chutnějšího a zajímavějšího. Právě i proto vznikla nová série CoolniSE. A jaká je?

Jaká je nová série příchutí CoolniSE?

Pokud jste podlehli elektronickému kouření a stejně jako mnoho dalších lidí propadli jejich příchutím, pak vám nová série CoolniSE určitě udělá radost. Rozhodně totiž stojí za to! A jaká vlastně tahle nový série je?

Ryze český výrobek

Výroba příchutí CoolniSE probíhá přímo tady u nás v České republice, což ocení zejména příznivci českých výrobků. K výrobě dochází v zařízeních, která splnila veškeré podmínky a právě v nich se za přísného dohledu používají ty nejlepší suroviny, které mají vysokou kvalitu a jsou příslibem i vysoké kvality konečných výrobků.

Na jaké příchutě se můžete těšit?

V internetovém obchodě jednorázové cigarety najdete nejnovější příchutě CoolniSE, které určitě stojí za pozornost. Možná právě vás nadchne Ananasový LEDO-BOREC, který už podle svého názvu slibuje silnou šťavnatou chuť ananasů. Nebo vám nejvíce zachutná citronový CHLAĎOUR, který je nejlepší volbou pro horké dny, kdy se chcete osvěžit. Do třetice všeho dobrého můžeme představit jahodového MRAZKA, který nadchne milovníky sladkých jahůdek. A poslední je lesní RAMPOUCH, který v sobě kombinuje chutě lesního ovoce.

Tak kterou příchuť vyzkoušíte? Nebo je ochutnáte všechny?

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484