Parkování u letiště – Žádejte nadstandardní služby

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Když při svých letech na dovolenou i služební cesty využíváte parkování u letiště, rychle si zvyknete na určitý komfort. Už se pro vás stává samozřejmostí skutečnost, že vaše auto stojí na oploceném parkovišti, které 24 hodin denně hlídá fyzická ostraha a sleduje kamerový systém. Tím ale servis nekončí.

Parkování u letiště

Můžete totiž využít i celou řadu dalších služeb, které ještě zvýší vaše pohodlí. Mnohá parkoviště nabízejí svým zákazníkům nadstandard. Co vás tedy může na parkovišti příjemného potkat? Samozřejmě zmíníme odvoz z parkoviště k odletové hale buď limuzínou, nebo mikrobusem. Po příletu pro vás zase přijedou k odletové hale a odvezou vás i se zavazadly až na parkoviště. I to už je dnes samozřejmost a je to součást ceny parkovného.

Přistavení auta vám ušetří cestu

Zároveň si ale často můžete také objednat službu, která váš vůz odveze od odletové haly na parkoviště a zaparkuje ho a po vašem příletu vám ho zase přiveze přímo k odletové hale. Nemusíte tak cestovat na parkoviště a zpátky. Řidiči-zaměstnanci parkoviště u odletové haly odevzdáte klíčky od auta a on už se o něj postará. Po příletu tu bude zase a předá vám v pořádku vůz i klíčky. Možná se brzy stane součástí nabídky i autonomní parkování na letišti.

Zatímco jste na dovolené, spraví vám auto

Další součástí služeb je autoservis. Možná má váš vůz nějaké drobné mouchy, které je třeba opravit a vám se stále nedaří najít si na ně čas. Chcete například opravit stěrače, vyměnit olej… Jednoduše zaúkolujete autoservis na parkovišti a po vašem příletu bude vůz opravený. Další nadstandardní službou je poskytnutí autosedaček pro děti v mikrobusech a limuzínách pro transfer k letištnímu terminálu a od něj. Jestliže cestujete s menšími dětmi, bude pro vás tato služba velice důležitá.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10