Parkování u letiště – Vašemu vozu poskytne dokonalý servis

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Napadlo vás někdy, že když najdete pro váš vůz to nejlepší parkování u letiště, stálo by za to věnovat mu během vaší dovolené tu nejlepší péči? Vy si koneckonců jedete taky užívat, tak proč by si nemohl užívat i váš automobil? Nabídka parkovišť to dnes umožňuje, tak to svému plechovému miláčkovi dopřejte. Předem se ale informujte na příliš drahá parkoviště.

Parkování u letiště – nabídka péče pro váš vůz

Využijte období své nepřítomnosti třeba k provedení pravidelné údržby vozu, na kterou jinak nemáte během celého roku čas. S autem neustále někam jezdíte, a tak mu nevěnujete potřebnou péči. Jak se ale o auto postarat, když budete na dovolené? Jednoduše. Přenechte tyto starosti pracovníkům parkoviště, kde bude váš plechový miláček uložen. Provozovatelé parkovišť jsou si dobře vědomi toho, že právě tohle je ideální doba k podobným procedurám, a proto tyto služby často sami nabízejí.

Pracovníci parkoviště pomohou

Autoservis a zajištění oprav často bývá součástí nabídky služeb parkovišť v okolí letiště. Můžete si nechat třeba vyčistit interiér, naplnit klimatizaci, dobít baterii, vyměnit olej, dohustit pneumatiky. Zkrátka domluvit si různé služby. Není vyloučené si zajistit třeba i nějakou náročnější opravu či renovaci podle vaší potřeby. Vše je otázkou dohody s personálem parkoviště, který pomůže i v případě různých poruch.

Servis zahrnuje i Wi-Fi

Můžete využít maxima služeb a po příletu z dovolené usednout rovnou do čistě umytého vozu s vyčištěným interiérem, nahuštěnými pneumatikami, vyměněným olejem. Ostatně i lidem, kteří čekají na svůj let umí parkoviště zpříjemnit jejich chvíle. Mnohde mají čekárny, kde si můžete dát kávu, čaj i další občerstvení a případně i využít Wi-Fi připojení pro svůj notebook či smartphone. Pohodlí tak má jak vůz, tak i celá rodina. Skvělým tipem komfortních služeb je bezobslužné parkování.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10