Parkování u letiště – Co u parkovišť považujeme za standard?

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Nejde jenom o místo, kde váš vůz přečká dobu vaší dovolené, parkování u letiště by mělo nabídnout mnohem víc. Poskytovatelé parkingu se o to snaží. Konkurence je v této oblasti totiž velice silná. Cena proto není jediným nástrojem konkurenčního boje, stejně důležitá je i nabídka kvalitních služeb.

Parkování u letiště – Bez 24 hodinové asistence i pojištění to nejde

Pokusíme se stručně přiblížit, co je dnes už považováno v oblasti parkování za standard a co naopak za služby nadstandardní. Za ty si zpravidla musíte připlatit, ale na druhou stranu komfort je příjemný a vyplatí se vám. Standardem je kvalitně oplocené parkoviště se 24 hodinovou asistencí na dispečinku a fyzickou ostrahou a nepřetržitě fungujícím moderním kamerovým systémem. Zároveň je standardem i pojištění parkoviště a vozidel na něm stojících.

Bezplatný transfer samozřejmostí

Kromě toho je standardem i bezplatný transfer z parkoviště k letištním terminálům před odletem, a naopak po příletu od letištní haly na parkoviště. Neplatíte za tuto službu nic, je zahrnuta v poplatku za parkování. Ostatně na některých letištích parkovištích můžete při splnění určitých podmínek dokonce parkovat úplně zadarmo. Dále existují služby, které jsou nadstandardní. Záleží na parkingu, jestli je zahrne do poplatku, nebo se budou platit zvlášť. Sem může patřit třeba mytí auta, dobití baterie, úschova cenností.

Hodí se zahřátí vozu i nové klíčky

Existují i speciální služby. Například v zimě vám mohou pracovníci parkoviště připravit a zahřát vůz. Po příletu nebudete sedat do vymrzlého auta. Může se stát, že vám někdo ukradne na dovolené klíčky od auta na parkovišti u letiště. Pokud někdo z příbuzných přiveze velký technický průkaz vozu, zajistí pracovníci parkoviště nové klíčky. Mohou se objevit i netradiční nadstandardní služby jako třeba růžová parkovací místa pro ženy.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10