Parkování u letiště – Průvodce pro výběr toho nejlepšího

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 5.6.2018 | Auto-moto, logistika

Když se chystáte na dovolenou, přemýšlíte, zda jet na letiště vlastním vozem a riskovat, že budete muset hledat parkování u letiště. Máte i další dvě možnosti, zavolat si taxík, nebo jet městskou hromadnou dopravou. Nejlepší volbou je cesta vlastním vozem. Vysvětlíme vám, v čem jsou její výhody.

Parkování u letiště – Důležitá je i vzdálenost a bezpečnost

Zaparkovat u letiště je totiž pro vás ekonomicky nejvýhodnější, nejkomfortnější a zároveň i nejbezpečnější. Pokud si tedy vyberete správné parkoviště. Prvním krokem při výběru je hodnocení nabídky parkoviště. Nejde přitom jenom o nejnižší cenu. Stejně důležitá je i vzdálenost od letiště, bezpečnost a další služby. Zvažte všechna tato kritéria. Vyplatí se ověřit si bezpečnost. Kombinace oplocení, fyzické ostrahy a kamerového systému dělá z parkoviště téměř nedobytnou pevnost.

Ověřte si, zda je parkoviště pojištěné

Zároveň byste si měli zjistit, zda je parkoviště pojištěné. Tedy prověřit, jestli jeho vlastník zodpovídá za odcizení a ztrátu vozidla a věcí v něm zanechaných. Jestli ano, pak si můžete být jisti, že takové parkoviště je mimořádně bezpečné a není třeba se ničeho obávat. Mozaiku hodnocení parkoviště vám při výběru doplní i recenze skutečných zákazníků. Klidně zabrouzdejte i na internetová fóra řešící parkování, tam najdete pravdivé názory.

Služby autoservisu se hodí

Poslední položkou, která při volbě parkoviště hraje roli, jsou doplňkové služby. Například doprava z parkoviště k letištnímu terminálu při odletu a přeprava od terminálu na parking při příletu je samozřejmostí. Pojedete mikrobusem či limuzínou. Využít můžete ale i dalších služeb, třeba autoservisu, nebo možnosti nechat si umýt auto. Spektrum dalších služeb je bohaté, cestou do budoucnosti mohou být i bezobslužné parkovací terminály.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10