I Vaše koupelna může být koupelnou snů

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.6.2017 | Reality, bydlení

Snad každý z nás se těší, když si bude moci po parném dni užít zasloužený odpočinek. Jedním z míst, kde lidé relaxují je právě koupelna. V současné době je koupelna multifunkčním místem a rozhodně neslouží pouze k udržování základní hygieny.

Vana nebo sprcha?

Velmi častým dramatem při zařizování nové koupelny je, zda si pořídit vanu nebo sprchový kout. Je třeba si uvědomit, že každé má něco do sebe. Pokud máte dostatečný prostor, pořiďte si oboje, rozhodně neprohloupíte. Na našem trhu je aktuálně bohatá nabídka van do koupelny. Vybírat můžete z klasických obdélníkových van, rohových, kruhových, ale i oválných. K velmi moderním patří volně stojící vany. Pokud chcete své chvíle v koupelně o něco zpříjemnit, rozhodně by ve Vaší vaně neměl chybět masážní systém. Ti, co jsou limitováni malým prostorem a mohou si dovolit pouze sprchový kout, nemusí smutnit. Ani nabídka sprchových koutů rozhodně nestrádá. Na své přijde každý. Čtvercové, obdélníkové, čtvrtkruhové, ale i půlkruhové sprchové kouty nebo sprchové boxy.

WC toalety: propojení funkčnosti a designu

Když už se rozhodnete pro předělání Vaší koupelny, rozhodně nezapomínejte ani na toaletu. Velmi oblíbeným, díky své funkčnosti a zároveň vzhledu patří kombi WC. Mezi žádané výrobce v oblasti toalet patří Duravit, Sapho, Villeroy & Boch, GSI, Isvea, Kerasan a například Kale. Nebojte se vsadit na jistotu, kterou Vám poskytnou tito výrobci. Kromě tohoto typu WC se můžeme běžně na trhu setkat s WC s otevřeným splachovacím kruhem, se závěsným WC, stojícím WC nebo WC pro malé místnosti. Trendem dnešní doby jsou bidetová sedátka, která se pořizují navíc k toaletě a poskytují maximální hygienu a pohodlí. Neváhejte navštívit webové stránky vse-do-koupelny.cz, kde naleznete kompletní koupelnové vybavení od prověřených výrobců.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484