Řešení problémů s nedostatkem užitkové vody za zlomek ceny díky dotacím

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.4.2023 | Služby

Poměrně dost běžným příběhem se poslední roky stávají krátké několikatýdenní intervaly, kdy je plošně v České republice výrazný nedostatek užitkové vody. Důvodem jsou hlavně mnohem mírnější zimy, menší úhrny srážek a do toho poměrně dost vysoké jarní a letní teploty.

Spodní vody tak zkrátka rychle mizí, a to se odráží na nedostupnosti užitkové vody. Kvalitní nádrže na dešťovou vodu jsou přitom řešením. A toto řešení navíc můžete díky dotacím a naší pomoci získat mnohem levněji!

Dokonalé technologické řešení problémů

Nádrže na dešťovou vodu jsou opravdu dokonalým řešením hlavně díky technologiím, které se na nich podílejí. Jsou tvořeny z extrémně odolného polyethylenu, který všeobecně nabízí vysokou odolnost proti chemickým vlivům v půdě, a ještě k tomu zvýšenou odolnost vůči fyzickému poškození

To je zásadní, protože všechny modely na našem obchodě destovky.cz totiž jsou uloženy v zemi. Díky tomu tak není sebemenší problém také s tím, abyste získali dostatek vody na pozemcích, kde jinak nemůžete plýtvat místem, nebo hodně záleží na estetické stránce. To vše dokáží nabídnout víceméně všechny systémy, které do této kategorie spadají.

Dotace dešťovka jako velká úspora

Představte si, že takové možnosti můžete mít jenom za zlomek ceny. To vše je opravdu reálné, díky speciálnímu programu dotace Dešťovka. Tu neposkytujeme my, ale poskytuje ji ministerstvo pro místní rozvoj. Na základě této dotace můžete získat nezanedbatelnou částku na nákup a instalaci takového systému. Problémem ale pro některé klienty může být nárok na kvalitní technologickou dokumentaci. O to vše se ale v rámci našich služeb dokážeme postarat sami, včetně kompletního podání dotačního návrhu. Úspěšnost před pětadevadesát procent je přitom zárukou kvality.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484