Show Jana Krause – 7. 2. 2014: hosté

Zadavatel: FTV Prima, spol. s r.o. | 5.2.2014 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Herec Boris Hybner, food blogerka Markéta Pavleje Šimrová a lektorka tance Aneta Antošová se představí v Show Jana Krause.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 7. února ve 22.15 na Primě.

Boris Hybner – herec, režisér, scénárista, pedagog a skvělý mim. Spoluautor námětu filmu Klauni, který měl nedávno premiéru.

Markéta Pavleje Šimrová – autorka jednoho z nejhezčích food blogů v Čechách (Kitchenette.cz). Je nominovaná na Food blog roku. Výborná kuchařka, která ráda vařila i v dobách, kdy to nebylo tak IN, a tak není divu, že začala o vaření i blogovat. Její kuchyně je prý nezaměnitelná - jde o kombinaci všeho dobrého a zdravého.

Aneta Antošová – lektorka tance, která vyučuje nový taneční hit - twerk. Twerk je tanec, ve kterém tanečník, obvykle žena, pohybuje v podřepu boky nahoru a dolů, současně poskakuje, což třese a pohupuje hýžděmi. Podle slovníku Oxford Dictionary Online je twerk sexuálně provokativní tanec. Twerking se objevil před více než 20 roky v New Orleans a postupně se rozšířil po celé Americe v nočních barech a striptýzových klubech. Vlnu zájmu o tento tanec pozvedli např. Beyoncé, Justin Timberlake nebo Miley Cyrus.

Témata: Show Jana Krause, Boris Hybner, Markéta Pavleje Šimrová | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

FTV Prima, spol. s r.o.

Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Kontaktní osoba: Jiří Haramul
Vedoucí komunikace a PR
jiri.haramul@iprima.cz
Obrázek uživatele FTV Prima
Společnost FTV Prima, spol. s r.o., provozuje celoplošné televizní vysílání programů Prima, Prima COOL, Prima love a Prima ZOOM.Prima digitálně šířeným plnoformátovým programem určeným pro všechny diváky, kteří se chtějí dobře pobavit a u televize si užít tu nejlepší zábavu pro celou rodinu.... vice ›
FTV Prima, spol. s r.o.
Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Česká republika
pr@iprima.cz
Tel: +420 266 700 111