Interiérové dveře Samantha

Interiérové dveře
Zadavatel: Zdeněk Šmitke | 5.2.2014 | Reality, bydlení
interiérové dveře

Jeseník (Pressweb) - Interiérové dveře potřebujeme prakticky kdekoliv, ať již v domácnosti, nebo v komerčních prostorách. Výběr samotných dveří však není pouze o rozměru a barvě, ale také o kvalitě materiálů, ze kterých jsou vyrobeny. Určitě i povrchová úprava rozhoduje o případné dlouhé životnosti dveří. Nejde však o samotnou životnost, ale i o to, jak dlouho je zachován původní vzhled interiérových dveří.

Čím jsou výjimečné interiérové dveře Samantha

Právě u interiérových dveří Samantha si můžete zvolit povrchovou úpravu CPL. Zkratka, která laikovi sice nic neříká, ale je velmi důležitá. Tato zkratka je odvozena z angličtiny, a v překladu znamená kontinuálně lisovaný laminát. Jedná se o povrchovou úpravu, která velmi dobře odolává mechanickým vlivům, jako může být například poškrábání, odolává i otěru a má také velmi dobrou odolnost proti vlhkosti. Tyto interiérové dveře jsou tak vhodné i do domácností s dětmi, nebo s domácími mazlíčky. Určitě je můžete bez obav použít do koupelny.

 

Pokud dáváte přednost posuvným dveřím, pak také pro vás máme velmi zajímavou nabídku posuvných dveří. Posuvné dveře, které si u nás můžete pořídit, jsou řešeny opravdu velmi originálním způsobem a navíc za cenu, která vás příjemně překvapí.

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon posuvne_dvere.jpg5.53 KB
Image icon posuvne-dvere-sklo.jpg5.33 KB
Témata: interiérové dveře | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zdeněk Šmitke
Vaškova 989/7
790 01 Jeseník
Česká republika
zsmitke@gmail.com