Nádrže na dešťovou vodu od objednání, přes konstrukci až po financování. To vše vám dokážeme nabídnout!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.1.2023 | Služby

Ačkoliv je veřejné povědomí o nádržích na dešťovou vodu, které se využívají pro účely sběru vody kolem rodinných domů a podobných pozemků poměrně mladé, tak jsou už velice oblíbené. Víceméně každá novostavba už počítá s tím, že na pozemku bude mít také vlastní nádrž na dešťovou vodu.

Přitom se ale rozhodně nejedná o tak jednoduchá a levná zařízení, jako by se mohlo na první pohled zdát. A proto je tady taky naše společnost, která vám dokáže nabídnout kompletní servis od pořízení až po provoz nádrží!

Dokonalý výběr, odborná pomoc

V rámci nabídky na našem internetovém obchodě destovky.cz můžete počítat s tím, že najdete velké množství produktů, které všechny pocházejí od nejlepších výrobců. Jedná se o retenční nádrže a komponenty do systémů, které jsou vytvářeny německými certifikovanými společnostmi. Díky tomu tak můžeme poskytnout záruku na desítky let užívání nádrží bez jakýchkoliv problémů.

Pokud ale nejste v oboru zběhlí, tak se budete v celém sortimentu nejspíše ztrácet. Z toho důvodu je vám k dispozici také pomoc našich techniků a obchodníků, kteří vám rádi pomohou se správnou skladbou celého systémy od A do Z.

Nyní i s výraznými slevami díky dotacím

Už jenom to, jakým fenoménem se nádrže na dešťovou vodu staly, je důvodem pro jejich financování. A také je tomu tak! Už před delší dobou vznikla dotace dešťovka, která umožňuje čerpat dotaci na pořízení kompletních systémů soukromníkům i firmám. Samotný proces ale pro mnohé může být extrémně složitý, protože je potřeba vypracovat mnohá odborná posouzení, nákresy či plány systému. Pro tyto potřeby jsme tady ale my. Rádi vám pomůžeme rychle a jednoduše získat dotaci, abyste si mohli užívat svůj vlastní systém rychle a přitom levně.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484