Zakupte opravdu kvalitní nádrže na dešťovou vodu za výhodnou cenu!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.1.2023 | Služby

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste rádi začali řešit nepříjemné komplikace, které se otáčejí kolem nedostatku vody na vašem pozemku? Pokud i vy řešíte takové problémy, tak jsou právě nádrže na dešťovou vodu možná tím nejjednodušším a zároveň nejlepším řešením.

Jedná se o velice důmyslné technologické řešení situace, která vám může nabídnout velké množství výhod oproti všem předchozím možnostem schraňování dešťové vody. A díky naší asistenci se navíc můžete těšit na to, že celý proces bude mnohem jednodušší.

Speciální dotace na dešťovou vodu

Dotace na dešťovou vodu jsou jednou z věcí, které představují největší konkurenční výhody této technologie. Takzvaná dotace dešťovka, která je poskytovaná ministerstvem pro místní rozvoj, je velice důležitou součástí celého ekosystému těchto nádrží.

V případě potřeby vám můžeme celou dotaci dokonce zařídit zcela samostatně. V rámci zařizování dotací máme vysokou úspěšnost, která se dostává až na pětadevadesát procent. Díky tomu tak můžete mít jistotu, že se k vám dotace opravdu dostane. A pokud by vznikl problém, tak za službu neplatíte ani jediný halíř.

Skvělý sortiment a pomoc s výběrem

V rámci našeho sortimentu na destovkycz.cz se můžete podívat na spoustu možností, které vám nabízíme. Nádrže na dešťovou vodu jsou totiž velice individuální záležitostí a v rámci realizace nádrží na dešťovou vodu na klíč vám dokážeme pochopitelně nabídnout správnou volbu nádrží, jednotlivých komponentů i jejich realizace.

Po celou dobu máte k dispozici naše odborníky, kteří vám velice rádi pomohou s výběrem a úpravou systému přesně podle vašich požadavků. Mimo toho se dokonce můžete spolehnout na to, že vám dokážeme nabídnout i spoustu podpůrných služeb, které extrémně usnadní samotnou realizaci systému.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484