Teplo domova bez stresu s výdaji

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 12.12.2012 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - V nepříjemném a vlezlém zimním počasí, kdy se do domů vkrádá chlad je potřeba si doma zatopit. Snad nikdo nezvládne jít celou zimu, aniž by zapnul topení – možná vyjma majitelů pasivních domů. S topením ale přicházejí další výdaje, o které nikdo nestojí, což nezřídka ústí v šetření, málo vytápění a zmrzlé lidi sedící doma ve třech vrstvách oblečení.

Na trhu existuje německá značka Thermotec, která vyrábí a prodává elektrické topení, které slibuje výrazné úspory na spotřebě energie. Má toho být docíleno především díky technologii aeroflow. Celá konstrukce topných těles funguje tak, že mají uvnitř vysoce výhřevné jádro, které když je připojeno do elektřiny – tedy když je topení zapnuto, se nabíjí a shromažďuje do sebe teplo, které pak i po vypnutí zvládne přes speciálně navržené průduchy (odtud pojem aeroflow) efektivně fouká teplo do okolního vzduchu, kde mnohem lépe cirkuluje. Místnost si tak udržuje příjemné klima, i když je radiátor vypnutý. Úspory elektrické energie jsou až poloviční ve srovnání s jinými srovnatelnými alternativami vytápění, protože tepelně akumulačnímu jádru stačí přibližně polovina času nabíjení, než jakou pak ve skutečnosti hřeje.

I ovládání má být vysoce komfortní a hlavně přesné s nastavováním intervalů vytápění na určité teploty až na několik dní dopředu, čímž se zabraňuje zbytečnému plýtvání a ztrátám energie a tím dochází ještě k dalším úsporám. Lze si vybrat různé řídicí jednotky z široké nabídky. Lahůdkou pro náročné navíc je volitelně dokoupitelný GSM modul, s jehož pomocí lze ovládat topení a regulovat teplotu i na dálku přes mobilní telefon nebo počítač.

Thermotec nabízí množství rozměrů topných těles o různých výkonech a v sortimentu nechybí ani koupelnové žebříky. Navíc Themotec poskytuje na své výrobky záruku 30 let a garantuje po celou dobu životnosti svých topných těles, že nebudete muset sáhnout na údržbu, to znamená žádné opravy, žádné revize, přičemž životnost těchto produktů má být několik generací.

Témata: topení

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz