Výhodný nákup dovolené first minute

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 10.12.2012 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Podle posledních zjištění si někteří lidé již zvládli spočítat, že nakoupit zájezd jako first minute už nyní v zimě je vyjde levněji, než čekání na last minute zájezdy později v létě nebo těsně před či za hlavní sezónou. Oblíbené destinace, jako je například Řecko se dají pořídit za velmi dosažitelné ceny. Oproti tomu last minute Řecko, na které hodně lidí čeká, už bývají na svém minimu a níže již obvykle těsně před odletem ceny neklesnou.

Již nyní se dají pořizovat zájezdy pro sezónu 2013. Důkazem je toho například cestovní kancelář Akvila, která již nyní ve své nabídce zobrazuje zájezdy právě do Řecka a na Krétu. V porovnání s last minute Kréta vychází na first minute velmi dobře. Tato destinace jinak bývá poměrně drahá, neboť patří mezi atraktivní místa. Jednak je to velký ostrov s řeckou kulturou a památkami, vynikající řeckou kuchyní, ale bez prašnosti nebo hektického tempa pevninského Řecka. Ostatní řecké ostrovy jsou rovněž atraktivními destinacemi, které nabízejí ještě intimnější a komornější atmosféru poklidného způsobu života.

Z nabídky cestovní kanceláře Akvila můžeme vybrat například zájezd do hotelu Paradise Beach Zakynthos, za který v červnu 2013 zaplatíte pouze 12 tisíc na osobu při pobytu v délce dvanácti dní a stravováním formou snídaně. Navíc je možno získat ještě slevu při včasném nákupu, což činí 12 procent při rezervaci do konce prosince 2012, 10 procent do konce února 2013 a 8 procent při koupi do konce dubna 2013. Letní dovolená pro následující rok tak jde pořídit opravdu rozumně oproti cenám, které jsou platné před letní sezónou.

Témata: first minute, dovolená

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz