Nutné i volitelné doplňky rodinného domu

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 10.12.2012 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) Rodinný dům je nekonečná studna času a práce, která nikdy nedá pokoj – mohli říct mnozí majitelé rodinných domů. Je ovšem třeba prohlásit, že při správném výběru materiálů a užitečných ochranných doplňků může dům poměrně dlouho fungovat bez zásahu a život v něm tak může být jednodušší.

Kupříkladu máte-li garáž, je určitě nesmírně důležité vybrat správně garážová vrata. Na výběr je hned z několika možností, ale mezi nejoblíbenější patří sekční vrata. Jejich jasnou výhodou je množství možných designů a dekorů, které nabízejí. Kromě toho nabízejí poměrně nenáročný způsob umístění do garáže. Sekční vrata se při otevření zasouvají po kolejnici nahoru ke stropu, v podstatě obepisují písmeno L, jen vzhůru nohama. Proto je potřeba mít na paměti, že se o něco sníží strop. Díky elastickému těsnění po celém obvodu vrat poskytují velice dobrou tepelnou izolaci garáže. Jsou ale více než vhodná do klasických a dvojgaráží.

Pokud od vrat a dveří přejdeme k oknům, užitečným doplňkem zejména v letních měsících jsou sítě proti hmyzu. Ačkoli již dnes existují i jiné, zejména chemické metody, jak zlikvidovat hmyz, který už k vám domů přiletí – jedná se zejména o odpařovače do zásuvky, ty ale jednak spotřebovávají elektřinu, a také je otázkou, jaký vliv má pobývat v dlouhodobém horizontu v prostředí těchto chemických látek – proto je vhodnější příletu bzučících návštěvníků předcházet méně drastickými a ekologičtějšími metodami, jako jsou právě sítě.

Kromě toho lze okna opatřit také různými stínícími systémy, které zabraňují pronikání slunce a také tepla do místností. Jednou z velice zdařilých variant jsou venkovní markýzy. Jednak jsou praktické v tom, že stíní i plochu před okny, kam můžete postavit třeba posezení, a také nepropouštění do oken zvenku sluneční paprsky, takže se do interiéru dostává mnohem méně tepla. Lze je navíc kombinovat s dalšími stínicími technologiemi a na domě zvenku vytvářejí velmi zdařilý estetický doplněk.

Témata: vrata, markýzy

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz