Jak na zdravé hubnutí?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 28.1.2013 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Každá žena se alespoň jednou za život potýká s váhou, která není úplně podle jejich představ. Pak nastoupí rady od kamarádek, časopisů v podobě nejrůznějších diet, po kterých kila neklesají, ale naopak někdy gradují. Jsou také případy, kdy cvičíte a jíte podle norem zdravého životního stylu a pořád nic. Tehdy byste měli začít uvažovat o tom, že je problém ukrytý jinde. Mohou to být hormony, pomalý metabolismus nebo psychické vypětí. V těchto chvílích je potřeba se zamyslet, že to sama nezjistíte a měli byste vyhledat dietologa nebo výživového poradce.

Funguje to tak, že si na internetu vyplníte online dotazník s vaším jménem a také zadáte nejbližší větší město, kam byste mohli dojíždět na konzultace. Součástí je také podrobné vyšetření krve a na přístroji Tanita. Z krve se dozvíte vaši hladinu cukrů, tuků a metabolický věk. Poté se vaše odpovědi z dotazníku převedou do softwaru, který vyhodnotí údaje a vytvoří podklad jídelníčku. Tento jídelníček je vždy individuální a nemusí sedět každému. Řeší se pouze vaše konkrétní problémy, není proto vhodné posílat jídelníček kamarádkám, protože by jim nemusel vyhovovat. Tento jídelníček pak zkonzultujete s výživovým specialistou. Je šitý na míru pouze vám a obsahuje doporučené a nedoporučované potraviny. Jde o plán, který je založen na základě Komplexní nutriční typologie.

Pokud cítíte, že nad sebou nemáte takovou kontrolu a mohla byste zhřešit, což je nejčastějším problémem, tak si můžete domluvit pravidelné konzultace s našimi specialisty. Budou vás pravidelně kontrolovat, měřit a hlavně motivovat. Toto hubnutí není rychlé a drastické, zato pomalejší a zdravé. Můžete mít jistotu, že se vám kila nevrátí jako bumerang. Je potřeba si uvědomit, že hubnutí nepřijde okamžitě, ale tak jako jste kila postupně nabírali, postupně je shodíte. Můžete to uspíšit, pokud zvýšíte výdej energie v podobě cvičení, častějšími a delšími procházkami se psem nebo kočárkem nebo jízdou na rotopedu.

Témata: hubnutí

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz