Rychlá Ferratum půjčka

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 28.1.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Pokud vám pochyběly peníze před výplatou nebo potřebujete zaplatit neočekávané výdaje či dárek, je zde skvělá možnost, jak tento problém vyřešit. Společnost Ferratum nabízí menší finanční půjčky od 500 - 12 000 Kč. Řešení je jednoduché, vyplníte online žádost a do 10 minut můžete mít peníze. Vyplnění žádosti je rychlé a bez osobní schůzky. Jedná se o půjčku bez úroků, ale s poplatky za vyřízení. Je vhodná pro všechny občany ČR, kteří jsou ve věkovém rozpětí od 20 do 75 let. Je vhodná i pro nezaměstnané nebo maminky na mateřských dovolených. Klientem se může stát také člověk, který má záznam v trestním rejstříku. Půjčka je zkrátka ušitá pro široký okruh lidí. Nedokládáte také nic o své výši příjmu a nebude vám nahlíženo do bankovního registru.

Pokud první půjčku zaplatíte včas, můžete si zažádat o další půjčku. Doba splatnosti je na 15, 21 nebo 30 dnů. Poplatek činí 200 Kč na půjčených 1000 Kč na dobu 15 dní, 250 Kč za půjčených 1000 Kč na dobu 21 dní a 330 Kč za půjčených každých 1000 Kč na dobu 30 dnů. Prvním krokem k obdržení půjčky je vyplnění online dotazníku. Je to nejrychlejší a nejefektivnější přístup. Vyplníte položky označené hvězdičkou a potvrdíte žádost. První Ferratum půjčku obdržíte poštovní poukázkou, každá další už může být zaslána na váš bankovní účet. Poté už si může půjčku zařizovat také pomocí SMS, je to tedy vhodné pro klienty, kteří nemají internet nebo pro někoho, kdo potřebuje peníze velmi rychle.

Půjčku můžete splatit bankovním převodem nebo tak, že peníze vložíte na účet společnosti Ferratum. Pokud vám situace nedovoluje splatit půjčku, můžete si dobu splatnosti prodloužit. Pomocí SMS nebo online žádosti. Podmínkou je uhradit poplatek za prodloužení, a to do dvou dnů od zaslání žádosti. Nelze si vzít více půjček zároveň. Takže tehdy, kdy je uhrazena předchozí platba. O všem jste informování přes SMS nebo si můžete zavolat na zákaznickou linku, kde vám všechny dotazy rádi zodpoví.

Témata: pujčky

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz