Rychlé půjčky pro podnikatele

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 28.1.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Půjčka Home Credit vám jako podnikatelským subjektům finančně vypomůže v rámci financování čehokoliv. Jedná se o částky od 10 000-150 000 Kč. Vše se obejde bez ručitele a bez poplatků za vyřízení. Výhodná je také doba splatnosti, kterou si můžete libovolně nastavit v časovém rozmezí 12 -84 měsíců. To vše s úrokem od 13,59 %. Nyní je připravená také skvělá nabídka pro poctivé klienty, kteří vše splácí v řádných termínech. Za odměnu se jim vrátí polovina úroků nazpět. Možná také jako podnikatel oceníte půjčku, kterou můžete během prvního měsíce zrušit. Celý proces a vyřizování je velmi rychlý a je k němu potřeba pouze vyplnění online dotazníku. Za chvíli vás bude kontaktovat náš operátor a bude chtít dva doklady totožnosti. Bude to občanský průkaz a nějaký další doklad např. řidičský průkaz, pas… Poté vám bude zaslána na vaši adresu smlouva, kterou si můžete v klidu přečíst a bez tlaku podepsat.

O půjčku si samozřejmě mohou zažádat i nepodnikatelé. Podmínkou je, že se musí jedna o osobu starší 18 let, musí být občanem ČR a musí být trvalý finanční příjem. Proto tuto půjčku vyhledávají zaměstnanci, důchodci, manželé s dětmi nebo kdokoliv, kdo chce ušetřit čas a rád vyřizuje formality přes internet. Vše je tedy vyřízeno online během 10 minut. Pokud bude váš úvěr schválen, můžete očekávat, že vaše peníze budou k dispozici do 5 - ti pracovních dnů. Půjčku začínáte splácet měsíc od prvního čerpaní peněz. Pro splácení můžete použít bankovní převod nebo poštovní poukázku. Velkou výhodou společnosti Home Credit je, že si můžete sjednat půjčku na pobočce České pošty. V Brně, Ostravě, Kladně nebo v Praze si můžete půjčit až 40 000 Kč. Velice přehledným řešením je online kalkulačka, díky které budete na rovinu vědět kolik bude splácet. Je to férové a korektní jednání bez přetvářky.

Témata: pujčky

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz