Malířské techniky – když maluje profesionál

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 5.3.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Jednoznačnou výhodou při malování interiérů profesionálním malířem je, že si můžete na stěnách navymýšlet zajímavé a na pohled velice atraktivní malířské efekty.

Ne každému stačí na stěnách jednolitá barva a neustále tak přibývá lidí, kteří ocení zajímavější zpracování vnitřních zdí. Buď tak volí některé vzorované tapety, které jsou v současné době velice moderní a jsou k dostání ve skutečně široké paletě vzorů a odstínů barev, nebo si nechají na stěnách aplikovat některou malířskou techniku.

Mezi nesmírně přitažlivé efekty, které si může člověk nechat na zdech vytvořit, patří dekorativní štuky. Nejedná se ve své podstatě jen o malířské práce, které jsou zapotřebí při tvorbě těchto efektů. Štuk má základ v namíchání speciální svrchní vrstvy omítky, která vytvoří kýžený efekt. Složení a správný postup přitom laik nezná. Pouze proškolení profesionální malíři a štukatéři jsou tak schopni tuto výzdobu na zdi implementovat, neboť se jedná o velice náročnou techniku. Ozdobné štuky se rozlišují na tři typy – benátský, marocký a antický štuk. Podobným způsobem se dají aplikovat také imitace nejrůznějších přírodních materiálů, jako je například mramor, kámen, břidlice nebo třeba měď.

Existují ale další způsoby, jak ozdobit zcela originálním způsobem stěny interiéru a na které se rovněž specializují profesionální malířství. Jedná se o dekorativní malby, s kterými na zdech mohou vznikat obrázky přesně podle přání zadavatele. Tento způsob výzdoby se často uplatňuje hlavně v dětských pokojích, ale také v komerčních prostorách, jako jsou restaurace nebo hotely.

Více o zajímavých malířských technikách, kterými si můžete nechat vyzdobit stěny, najdete na internetové adrese http://www.malujemeinteriery.cz, kde se dočtete jednak podrobnosti a rady týkající se malování pokojů, ale také kontaktní formulář na profesionální malíře.

Témata: malířské práce

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz