Malování na klíč – jaké výhody skýtá?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 5.3.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Také se vám nikdy do malování pokojů příliš nechce? Jste otrávení už jen pomyšlením, že budete muset přestěhovat veškerý nábytek, trápit se s jeho zakrýváním, stejně jako se zakrytím veškerých ostatních prvků v interiéru? S malováním je spojený nepořádek, stres, spousta práce a nepohodlí. Nábytek a všechny dekorace pak musíte pracně vracet zpět na jejich původní místo, což zabere nepříjemně mnoho času.

Veškerému tomuto povyku se ale lze vyhnout. A to poměrně jednoduše. Necháte všechny tyhle úkony udělat k tomu určené profesionály. Kvalitní malířská firma vám nabídne kompletní řešení od přípravy celého bytu nebo domu a to včetně samotného povrchu stěn, přes aplikaci malby, až po finální úklid a uvedení interiéru do původního stavu. Jedná se o službu malování na klíč.

Jako majitele bytu a zadavatele práce je jedinou vaší starostí výběr odstínu pro jednotlivé místnosti, které chcete vymalovat. S malíři vše domluvíte, předáte jim klíče a dále se o nic nestaráte. Nemusíte nic chystat, stěhovat ani přikrývat. V případě potřeby si můžete interiéry nafotit, abyste měli jistotu, že po předání zpět do vašich rukou je prostor přesně tak, jak byl před malováním. Podepíšete s malíři protokol o předání a oni už všechno zařídí za vás – odklidí nábytek, zakryjí vše potřebné proti potřísnění barvou, upraví stěny, aby byly dokonale připraveny pro nanesení barvy, celý prostor vymalují barevnými odstíny, které jste si zvolili, a po vymalování všechno opět uklidí na své místo a očistí od případných cákanců. Po dokončení prací vám opět vrátí klíče a vy se vracíte do nově vymalovaného bytu nebo domu, aniž byste s tím měli jakékoli starosti.

Pakliže vás tato služba zajímá a chcete se o ní dozvědět více, nebo máte zájem o profesionální rady týkající se malování, stačí navštívit stránky http://www.malirbytu.cz.

Témata: malířské práce

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz