Příprava před malováním – profesionál ušetří čas i práci

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 5.3.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Mít opravdu kvalitně vymalované stěny je nejen otázkou provedení samotné výmalby, ale také důkladné přípravy podkladu. Zejména u stěn ve starších domech nebo bytech může být úprava podkladu pro aplikaci barvy složitější a zdlouhavější. Často bývají na omítkách nanesené staré malby hned v několika silných vrstvách, omítky jsou popraskané, vyduté nebo se loupe barva. To vše mají za následek vlivy, které měly dostatek času na stěnách, které nebyly renovovány, zapracovat.

Pokud patříte mezi zručné jedince, můžete se rozhodnout veškeré potřebné úpravy stěn zpracovat samostatně. Připravte se ale na to, že se jedná o časově náročnou činnost, která vyžaduje trpělivost, koordinaci a zručnost. V případech, kdy je potřeba vyrovnávat křivé omítky na větších plochách takzvaným stěrkováním se na výsledcích projeví hlavně praxe, kterou člověk s podobnými technikami má. Neodborným provedením trpí jedině výsledný dojem. Většinou pouze profesionální malíř a štukatér zvládne stěnu dokonale vyrovnat, jelikož má dostatek odborných znalostí a zkušeností. Díky tomu také práci zvládne mnohonásobně rychleji, než jakýkoli amatér.

Profesionální malířství vám tak ušetří jednak spoustu času, kterou byste nad prací museli sami strávit, ale také finance, které byste museli investovat do potřebného vybavení a svého času. Mezi běžně prováděné úpravy povrchu stěn před malováním, které vám každý dobrý malíř provede, patří především oškrabání starého nátěru, drobné opravy omítek, zatmelení spár, případné nanesení nové svrchní části omítky v místech, kde už stará omítka nepřiléhá k podkladu, vyrovnání křivého podkladu stěrkováním. Pokud je stěna profesionálně připravena k nanášení barvy, je výsledek o poznání hezčí. Nejdou vidět přechody, výstupky, nerovnosti ani jiné nedostatky. Proto se skutečně vyplatí kontaktovat na malování interiérů profesionály, kteří práci zvládnou rychle, kvalitně a tím také levněji.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz