Krásné stěny v interiéru rychle a kvalitně

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 5.3.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Barvy na stěnách místností výrazně ovlivňují, jak bude celý pokoj vypadat. Nejde ale pouze o to barvu nanést válečkem. Ke kvalitní výmalbě je potřeba přistupovat komplexně. Důležitým faktorem je totiž také kvalita omítek, výběr té správné barvy celkové zpracování podkladu.

Kdo by nechtěl mít stěny krásně vymalované tak, aby jim nátěr dlouhou dobu vydržel krásný? Mnoho lidí se pouští do malování interiérů sami, aby ušetřili. Může se zdát, že vymalovat zdi není žádný problém, pokud ale není zcela ideální podklad, nestačí ho jen přetřít. Se špatným podkladem se člověk může nejčastěji setkat ve starších domech nebo bytech, kde mohou být poměrně běžnou záležitostí rozpraskaná omítka, vypouklá místa, kde omítka již nepřiléhá k podkladu, trhliny, silné vrstvy předchozích nátěrů. V takových podmínkách je potřeba tyto nedostatky před nanesením barvy opravit. Zatmelit trhliny, opravit omítku, vyrovnat nerovnosti a oškrabat starý nátěr. Všechny tyto úkony sice může zvládnout i laik, je ale vhodnější si na ně najmout profesionálního malíře, který zvládne práci mnohem rychleji a také odborněji. Naopak u nových omítek nebo sádrokartonů je malování pokojů poměrně jednoduché. Není potřeba zvláštních příprav kromě kvalitní penetrace. Nové omítky mohou často „vyžírat“ barevné nátěry. Penetrace sice částečně omítky ustálí, ale přesto je vhodnější nejprve natřít stěny bílou barvou a nechat dostatečně dlouhou dobu vyzrát, než se aplikuje barevný nátěr. Sádrokarton je pak nejméně náročný materiál, co se malby týče.

Další tipy týkající se malování stěn stejně jako kontaktní formulář na profesionální malířství můžete najít na adrese www.malujemebyt.cz. Všestranné informace, jak správně vymalovat, vyhnout se chybám a přitom stěny krásně vyzdobit.

Témata: malířské práce

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz