Od prodejů pro správu nemovitostí. Naše kancelář je tady pro vaše potřeby

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.10.2023 | Reality, bydlení

Realitních kanceláří můžeme po Praze najít poměrně dost velké množství. Jenže ne každá společnost je schopná a ochotná nabídnout svým zákazníkům komplexní a složité služby vedle klasického prodeje a nákupu nemovitostí.

Zcela naopak, naše společnost vám dokáže nabídnout komplexní služby na jejichž vrcholu najdete celou správu nemovitostí. A pokud nevíte, co správa nemovitostí je, tak vám to rádi představíme.

Komplexní nabídka pro naše klienty

Naše realitní kancelář happyhouserentals.com vám dokáže nabídnout opravdu komplexní služby, které v některých ohledech dokáží široce přesáhnout běžný rozsah realitního trhu. Hlavní specializací je i pro nás pochopitelně prodej a nákup nemovitostí, včetně speciálních a investičních budov.

Vedle toho vám ale dokážeme nabídnout i velké množství dílčích služeb, které mohou fungovat jako podpora nejen kvůli prodeji a nákupu, ale mimo toho také pomohou při provozování a údržbě. Specifické služby, jako je vedení evidence a účetnictví, pak mohou být součástí samotné správy nemovitostí, kterou vám představíme v následujícím odstavci.

Ochraňte se naší správou nemovitostí

Samotná správa nemovitostí je velice komplexní službou, která slouží majitelům nemovitostí, developerům, investorům či bytovým družstvům, kteří chtějí pronajímat svoje nemovitostí. Ačkoliv realitní kancelář Praha nabídne na každém rohu, tak jen málokterá se věnuje této aktivitě.

Důvodem je, že v rámci správy nemovitostí realitní kancelář všechna běžná rizika vztahuje na svoji hruď. Následně tak musí řešit komplikace různého rázu, které se mohou jednoduše objevit kdykoliv ze strany nájemníků, techniky i okolních podmínek. Pokud tak chcete pronajímat beze strachu ze ztrát a problémů, tak je naše správa tou ideální volbou.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484