Krmivo pro psy skladem a rychle!

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 4.9.2015

Praha (Pressweb) - Sháníte internetový obchod s potřebami pro domácí mazlíčky, kde mají krmivo pro psy skladem a dodání je opravdu rychlé? Potřebujete obchod, na který se můžete vždy spolehnout? Vyzkoušejte Max4dog.cz! Tento internetový obchod nabízí krmivo pro psy skladem a odesílá prakticky zboží v den objednávky. Kromě toho mají také skvělé ceny!

Nabídka tohoto obchodu je opravdu rozsáhlá a vybírat můžete z několika desítek krmiv nejen různých značek, ale také dle různého složení. K dostání jsou značky jako: Arden Grange, Artemis, Belcando, Bewi Dog, Essential Food, FirstMate,  Marp, Taste of the Wild,  Topstein, Farm Fresh a mnoho dalších.

Nabídka je navíc přehledně rozdělená na kategorie podle velikosti plemene, věku psa, aktivity psa i specifických potřeb. Díky tomu zde to pravé krmivo pro svého mazlíčka najde opravdu každý a navíc jednoduše. Kromě internetového obchodu má Max4Dog.cz také kamennou prodejnu v Praze 4, kde můžete krmivo bez problémů vyzvednout.

„O své zákazníky se opravdu staráme a snažíme se jim ve všem vyjít vstříc. Proto se pro ně snažíme udělat první poslední.  Kromě objednání krmiva z našeho internetového obchodu mohou navštívit i naši kamennou prodejnu, před kterou lze jednoduše, pohodlně a zdarma zaparkovat. Pokud si navíc nevědí rady s výběrem toho správného krmiva pro psy, velice rádi a ochotně jim poradíme. Máme k tomu výživovou poradkyni, která je zároveň aktivní majitelkou několika psů, ve svém oboru se opravdu vyzná a může tak zákazníkům pomoci nejenom s výběrem toho nejvhodnějšího krmiva pro jejich psa,“ říká majitel obchodu Max4Dog.

Obchod Max4Dog.cz svým zákazníkům nabízí také rozvoz krmiva po Praze a to za velice přijatelnou cenu. Díky tomu můžete mít krmivo pro psy, které bylo skladem, doma opravdu rychle. A to se vyplatí, nemyslíte? Vyzkoušejte obchod Max4Dog.cz i Vy, mají na svém kontě mnoho spokojených zákazníků, proč nebýt jedním z nich?

Témata: krmivo pro psy, Marp, First Mate, Belcando, Arden Grange, Taste of the Wild

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2