Podle čeho vybírat dámské šaty?

Každá žena je krásné stvoření a svůj půvab by měla náležitě využít a ukázat ho na obdiv. Ne vždy se to ale ženám daří, na vině je totiž neznalost či nevkus. Vybírají oblečení, které jejich postavě nelichotí a tak je výsledek katastrofální.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 4.8.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Ženy nejlépe vypadají v šatech, což jistě potvrdí každý muž. Nabízíme jednoduchý návod, jak vybrat dokonalé šaty pro každou postavu.

Vlastní já je při výběru šatů na prvním místě

Výběr vhodných dámských šatů se musí odvíjet od individuality každé ženy. Rozhodně není dobré, pokud se při nákupu ženy nechají strhnout módním šílenstvím. Nejdříve je tedy třeba si prohlédnout vlastní postavu, určit si její přednosti (větší prsa, úzký pas apod.) a současně identifikovat nedostatky (širší stehna, větší zadeček atd.). Dalším kritériem výběru je barva. Při výběru barvy platí tato pravidla – tmavší dámské šaty zeštíhlují, světlé odstíny se hodí pro ženy s tmavou pletí a naopak. Pokud šaty zdobí potisk, může to pomoci vytvořit iluzi a odlákat pozornost od nedostatků.

Jaké šaty na jakou postavu?

Pro ženy s robustnější a malou postavou se hodí šaty kratší délky – ideálně po nebo těšně nad kolena. Dobré je zkombinovat takový model s dlouhými podpatky, protože se tím postava opticky prodlouží. Vysoké a hubené ženy mohou vsadit i na extra krátké a extra dlouhé šaty. Obojí bude vypadat skvěle. Pokud má žena větší poprsí, nesmí se ho bát ukázat ve větším dekoltu. Problém se širším pasem může jednoduše vyřešit korzet. Přiléhavé šaty nejsou nic vhodného pro baculky. Velké zázraky dokáží šaty antického stylu.

Kde nakoupit nejvýhodněji?

Originální modely nabízí internetový obchod getfashion.cz. Jeho sortiment tvoří oblečení od návrhářů italských módních značek. E-shop je výjimečný tím, že nabízí vždy jen několik kousků od každého modelu. Je tedy určen pro ty, kdo hledají styl a ne tuctovou módu, který nosí každý druhý. Getfashion.cz to není jen dámská móda, na své si zde přijdou i pánové. Nabídku tvoří dámské topy, společenské šaty, pánské košile i polokošile, tuniky, halenky a mnoho dalších trendy kousků.

Témata: dámské šaty | Region: ČR