Dětské patrové postele

Zadavatel: Magieprirody.cz | 4.6.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Dětské palandy na spaní jsou velmi vhodné do pokojů s omezeným prostorem. Mezi patrové postele jsme zařadili i vyvýšené postele a multifunčkní postele, ikdyž se jedná pouze o jednu postel s prostorem na spaní umístěným vyše, než u klasických dětských postelí. V nabídce Českého výrobce firmy CASTER CZ s.r.o. najdete patrové postele pro dvě i tři děti. Tyto postele jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého dřeva. Patrové postele především šetří místo, ale dětem mohou sloužit i na hraní.

Firma Caster CZ má velmi širokou nabídku postelí, kde je kladen důraz na kvalitu, pohodlí a hlavně bezpečí dětí. Jedná se o Českou kvalitu se zárukou 15 let na konstrukci. Mezi oblíbené patří multifunkční dětské patrové postele pro menší i větší děti. Patrové postele se schůdky jsou vhodné pro menší prostory a pokojíčky.  Na stránkách společnosti jsou návrhy nejrůznějších barev a provedení. Od postele pro jedno dítě, kdy ve spodní části je například psací stůl. Dále pak praktické patrové palandy s úložným prostorem, které nejenže splňují základní kritéria, ale jsou potřebné v dětském pokoji malých rozměrů. Tyto postele jsou vybaveny prostorem pod postelí, který je velmi praktický a nabízí možnost dalšího úložného prostoru v pokoji. Kvalitní zpracování patrové postele s úložným prostorem uspokojí každé dítě i jeho rodiče. Již nastal konec nepořádku v dětských pokojích. Všechny patrové postele jsou kvalitně vyrobeny firmou CASTER CZ s.r.o. , která dětské postele vyrábí i na míru s rychlým dodáním.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz