Jídelní židličky Scarlett – variabilita a voňavé dřevo

Zadavatel: BEOM.cz | 27.3.2017 | Reality, bydlení
Scarlett
Autor fotografie:

K vývoji každého miminka patří nauka samostatného stolování a tvůrčí chvilky. Značka Scarlett ví, jak tyto aktivity chytře propojit a to pomocí jídelní židličky Scarlett! Pokud jste i Vy došli se svou ratolestí tak daleko, že je děťátko schopno samostatně sedět a nechat se krmit, není nic lepšího, než pořídit praktickou jídelní židličku. Děťátko je v ní dokonale chráněno před vnějším světem a perfektně se může soustředit na novou dovednost.

Když Vám trošku povyroste

V momentě, kdy je děťátko schopno krmit se samo, má u Vašeho stolu své čestně samostatné místo ve Vaší úrovni tak, aby se cítilo rovnocenně. Snadným pohybem pak ale lze jídelní židličky Scarlett upravit na malou židličku se stolečkem, u kterého může malý stolovník samostatně svačit, ale i tvořit. Rozvoj dětí v útlém věku je velmi důležitý, a právě proto je potřeba, aby měly své pohodlné místo, přizpůsobené svým možnostem.

Kvalitní dřevo, různé barvy

Česká ověřená značka Scarlett nabízí různé typy. Jídelní židličky Scarlett z kvalitního, voňavého dřeva jsou vyráběny z masívní borovice. K dostání jsou ve čtyřech barevných provedení a to přírodní, olše, bílá a wenge. Jídelní židličky se tak snadnou mohou stát součástí Vašeho designově zařízeného domu, či bytu. Jako doplněk můžete zakoupit i PVC omyvatelnou vložku do židliček, opět v několika provedeních.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz