Půjčovna osobních vozů

Zadavatel: Magieprirody.cz | 4.5.2015 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Profesionální půjčovna osobních vozů – tak by se dala charakterizovat autopůjčovna společnosti Global Lease, s.r.o.

Nejnovější koncernové vozy ve špičkové kvalitě a nízkým nájezdem jsou vám k dispozici po neomezeně dlouhou dobu. Přívětivé ceny vám dovolí zapůjčení vozu nejen jako krátkodobý pronájem na pár dnů, ale také jako dlouhodobý pronájem, klidně i na měsíc. Takže jestli plánujete dovolenou ve více lidech a bojíte se že ve vašem automobilu neodvezete vše potřebné, je zapůjčení vozu tou správnou volbou. Vybrat si můžete z nabídky maximálně dva roky starých vozů. Líbí se vám nový model Octavia třetí generace? V plné výbavě jej s výkonným motorem 2.0 TDI můžete mít již od 1190 Kč za den. Profesionální půjčovna osobních vozů Global Rent vychází vstříc svým zákazníkům. Už teď víte, že se nestíháte dopravit na vybrané místo k vyzvednutí zapůjčeného vozu? Nevadí, stačí v registračním formuláři zvolit lokalitu vyzvednutí jako : „Jiné – přistavení vozu po Praze“ a vůz vám bude za malý poplatek přistaven tam kam potřebujete, přesně na čas.

Strategicky rozmístěná síť poboček na Praze 10 a Praze 9 pomáhá pokrýt dojezdovou vzdálenost celého města Prahy během chvíle. Přistavení vozu je tady otázkou několika málo minut. Nízký nájezd kilometrů a nepatrné opotřebení vozů je zárukou bezproblémovosti v provozu. Pokud by například došlo k defektu pneumatiky, nejen že dostanete nový náhradní vůz stejných kvalit, ale také je původní vůz přepraven do servisu bez zbytečných odkladů a vašich časových nároků. Jednoduše přijede nový automobil, vyměníte se s řidičem a pokračujete v jízdě. Telefonní linka pro tyto případy funguje non-stop. Je tedy jedno, zdali ji využijete ve 14 hodin, nebo ve 3 hodiny ráno.

Profesionální půjčovna osobních vozů Global Rent vám poskytne zánovní vozidla ve vynikajícím technickém stavu a nadstandardní pro-klientský servis.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz