Vše pro vybavení toalet

Zadavatel: BEOM.cz | 29.3.2019 | Obchod, e-commerce
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Vše pro vybavení toalet Vám nabízí český internetový obchod zaměřený výhradně na značku KATRIN, která je dlouholetým lídrem v oblasti výroby hygienický potřeb, které zajišťují nejvyšší úroveň a opravdovou kvalitu. Pokud spravujete veřejné prostory a místa s vysokou frekvencí návštěvnosti, jistě se zde nachází i toalety. Pokud je chcete mít dokonale vybavené, je třeba to důmyslně promyslet. Značka Katrin Vám nabízí perfektní řešení, co se týká funkčnosti, kvality, vzhledu i ekonomické výhodnosti.

Vybavení veřejných toalet

Takže, co vše potřebujete pro vybavení veřejných toalet? Jednoznačně začínáme na toaletě v samotné kabince – zde to je rozhodně toaletní papír umístěný v zásobníku, dámské hygienické sáčky se zásobníkem a samozřejmě malý odpadkový koš. Přesuneme-li se k umyvadlu, je zde potřeba tekuté mýdlo v dávkovači, papírové ručníky v zásobníku, odpadkový koš nebo koš přímo na papírové ručníky. Vhod zde mohou přijít také kosmetické kapesníky, ale třeba i krémy nebo pasty na ruce a také víceúčelové dávkovače k nim přímo určené.

Pro malé i velké toalety

Vše samozřejmě záleží, kde budete toalety vybavovat. Toalety ve škole budou mít jiné nároky, než WC v obchodním domě, nebo v nemocnici, kde navíc rozhodně přijdou vhod například i dezinfekční pěny. Toalety v hotelových pokojích pak mohou nabídnout i vybavení do sprchového koutu, v divadle oceníte luxusní řadu hygienických potřeb Katrin Plus, v klasickém baru pak upotřebíte zase tu nejobyčejnější a nejlevnější. Zkrátka díky velice široké a velmi kvalitně zpracované nabídce najdete hygienické vybavení toalet na nejvyšší možné úrovně a také v různých velikostech tak, aby i údržba samotného vybavení byla co nejjednodušší.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz