Novicom se bude prezentovat na SecTec Security Day 2016 v Bratislavě

Hlavní téma konference je: Hacker za dveřmi.
Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 4.4.2016 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Další konferencí, na které bude Novicom prezentovat svá unikátní řešení, je SecTec Security Day 2016, která se koná v úterý 12. dubna 2016 od 8 do 17 hodin v Kongresovém centru Technopol Bratislava na Slovensku.

Hlavní téma konference je: Hacker za dveřmi.

Obchodní ředitel společnosti Novicom, pan Jindřich Šavel, vystoupí od 15:45 do 16:15 s přednáškou na téma: Využití DDI/NAC nástroje AddNet (https://www.novicom.cz/addnet) pro řešení a prevenci kybernetických hrozeb. Jak unikátní integrovaný nástroj L2 monitoring/DDI/NAC pomáhá při rapidním řešení bezpečnostních incidentů a při prosazování konsolidované politiky IP adresní správy (IPAM) a řízení přístupu do sítě (NAC).

Kompletní program konference SecTec 2016: http://www.sectec.sk/pdf/program-ssd-2016.pdf

Se zástupci společnosti Novicom, která je Partnerem konference, se budete moci setkat během celého dne na prezentačním místě ve foyer.

Na konferenci Sectec Security Day 2016 se objeví TOP IT experti, budou představeny technologie světově známých společností v oblasti IT bezpečnosti a komunikována aktuální témata a zajímavé odborně-technické přednášky s LIVE demo ukázkami. Konference je určena pro všechny odborníky a nadšence IT bezpečnosti.

Vstup na konferenci je pro registrované účastníky zdarma a pro neregistrované 30 EUR.

Bližší informace na webu pořadatele SecTec 2016: http://www.sectec.sk/sectec-security-day

Témata: síťová správa, networking, cyber security, kybernetická bezpečnost, ICT bezpečnost | Region: Slovensko

Novicom, s.r.o.

Třebohostická 14